Bir Hata Birkez Olur

Tekin Bey ben amasyalıya destek filan olmuyorum tamam adam size ve bilginize ayıp etmiş gerçekten burada haklı olan sizsiniz fakat benim yazdığım 2 satır kelime vardı okelimlerde de ne sizi ne amasyalıyı destekledim zaten benim de sizinile bir sorunum yok sorunum benim yönetimle yönetim ben 2 satır kelime yazdım da beni uyarıyor bu kelimlerdede ne kırıcı ne de kümüseyici bir anlam yok hem bunu insan bir özel mesajla atar koskoca yönetici olmuş özel mesaj atmasını bilir herhalde.Zaten sonradan sizi destekledim ama siz bana karşılık olarak konuyu saptırma polemik yazma diye cevap verdiğiniz için ben tarafsızım ikini aranızda halledin ama ben yönetimden hala cevap bekliyorum ACİLEN!!!!!!!!!!!!!! Çünkü Murath Beyde bilr ki bu bana yapılmış ikinci haksızlıktır.sadece amasyalının uyarılaması gerekliydi fakat bende uyarıldım ve mimlendim
 
Keşke de konuya hiç girmeseydim nereden bileyim ben önceki mesajlarda sizin tartıştığınız keşke okusaydım fakat yazdığım mesajda tekrar söylüyorum kırıcı veya küçümseyici bir anlam çıkarılamaz bile YÖNETİM!
 
Merhaba sayın selcukeem

Hastaneye gittiğim için biraz geç cevaplayabildim

Gezer77 isimli yöneticimizin https://www.kontrolkalemi.com/forum...lu-vana-kumanda-panosu/sayfa4.html#post419390 konusunda size yazdığı uyarı mesajı genel forum tutumunuz hakkındadır. Konuda sizin yazdığınız yorum hakkında olumsuz birşey göremedim.
forumdaki mesajlarınızı inceledim bir çok mesajınızda kişisel tartışmalara giriyorsunuz. forumun amacı mesleki konuları tartışmaktır. yöneticinin görevi üyeleri üslupları konusunda uyarmak, forum düzenini bozan kişileri forumdan uzaklaştırmak, forum düzenini sağlamaktır.

forumda hakkınızın yendiğini hatta bunun 2 defa yapıldığını iddaa etmişsiniz daha önce silinen konunuz hakkında açıklama yapmıştım ama haksızlık dediğiniz için daha detaylı açıklama yapma gereği hissettim. sizin açtığınız konuda haber ile ilgili hiç detay yoktu sadece haber kaynağına bir bağlantı vardı. yönetici arkadaşımız sonradan açılan konunun daha detaylı olduğunu düşünerek sizin konunuzu silmiş. bence yerinde bir uygulama yapmış önemli olan konunun ne zaman açıldığı değil ne kadar bilgi içerdiği, ne doyurucu olduğudur.

Her fırsatta forum kurallarından bahsediyorsunuz. forumda üst üste mesaj yazmanın yasak olduğu kısmını gözden kaçırmışsınız mesajını 60dk içerisinde düzenleyip ekleme yapabilirsiniz.

Kural: 3.13 ) Açtığınız konuları ve attığınız mesajları, Site yetkilisi ve/veya Yöneticilerin sebep belirtmeden silmeye, kaldırmaya yetkileri vardır.

2. haksızlık konusuna gelince yöneticiler özel mesaj veya konu içerisinde üyeleri uyarabilirler forumda biraz araştırma yaparsanız bunun binlerce örneğini görebilirsiniz.

Arkadaşlar Kısacası biz yöneticilerin amacı üyeleri forumdan uzaklaştırmak, küstürmek değildir. mesajlar ne kadar kişiselleşirse tartışmanın hararetide ona paralel olarak artıyor.
Birbirimizi eleştirmektense birazda meslek konuşalım
 
1.)Olumsuz birşey görmediysen ve taraf tutmuyorsanız ismini bile anmaktan bıktığım malum onu uyarırsınız.
2.)Ben hiçibir zaman kişisel olarak bir tartışmaya girmedim sanırım kamu-özel tartışmasından bahsediyorsunuz ben orada kendi fikrimi söylüyorum ve kararını vermemiş arkadaşlara kendimce doğruyu gösteriyorum ve herkesinde bunu yapması gerekir bu kişisel tartışma oluyorsa siz bu kelimenin anlamını bilmiyorusunuz.
3.)Evet bu bana karşı yapılan 2. haksızlık 1. ni zaten siz çözdünüz orada ben linki verdim arkadaş ise linkte yazanı kopyala yapıştır yapmış tek fark o yoksa aynı sayıda bilgi var emin olun önce linki açıp bakın bir de çünkü o linkte daha da fazla bilgivar
4.)Her insanın bir hatası vardır hatasız kul olmaz sözünü de biliyorsunuzdur herhalde ben size sadece yanlış mesaj görünce iletmiştim fakat siz forumunuzun kirli olmasından zevk alıyorsanız bir daha hatalı mesajları size iletmem sanki benim forumumda alın forumunuzda sizin olsun ne yaparsanız yapın!
5.)Silme yetkisini kötüye kullanacaksanızda o da sizlerin terbiyeszliği olur(affedersiniz ama öyle!)
6.)Son yazdıklarınıza da emin değilim ve ben zaten meslek konuşuyorum zaten beni tam anlamıyla desteklemeyeceğinizede emindim.
Saygılar.
 
Eski üyeler bilir daha önce üye haklı üyeyi savunduğumuz için forumdan ayrılan yöneticiler oldu. biz taraf tutuyor olsaydık o yöneticilerin hepsi hala forumda olurdu.

Gezer77'nin size https://www.kontrolkalemi.com/forum...lu-vana-kumanda-panosu/sayfa4.html#post419390 konusunda size uyarıda bulunması yalnış bir uygulamadır. Hak yemek değildir.

https://www.kontrolkalemi.com/forum...1-devlet-mi-ozel-sektor-muhendisler-icin.html konusunda uyarılmanız gerekirdi

Uyarılma Sebebiniz bu ve bunun gibi mesajlar. her zaman dediğim gibi tartışmalarda kişiler hedef alınıyorsa bu tür konular 100 sayfada olur 1000 sayfada
Bak erhan bey ben sana fikrini yazamazsın demedim diyemem de okumk zorunda da değilsin hiçbirşeyi yapmak zorunda da değilsin ama okumazsınız sürekli aynı fikirlerin 27 sayfadır tartışılıp durduğunu söylüyorum mesajımda devleti veya özeli savunanlar için geçerli bu .Ben sana karşı veya diğer üyeye karşı ne bir haksızlık yaptım ne de bir saygısızlık.
Bak dostum adamı çıldırtma sana özelden dün seni kırmış olabileceğim için hakkını helal et demiştim vitrin şovu yapmak isteseydim bunu konuya yazardım ve herkes görürdü sen de biraz özel mesaj kavramından anlasaydın bu dediklerimi burada yazmazdın.Senin devlette çalışanlara benim de özelde çalışanlara saygım olmalı fakat sen sürekli olarak aşağılayıcı kelimeler kullanıyorsun dikkatini çekerim.Benim hayatta tek bildiğim:ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol sözüdür.
Ben hiçbir zaman kimsenin şahsına mantıksız vb. aşağılayıcı birk kelime kullanmadım.
Son olarak pardon ama devlet size daha ne versin istiyorsunuz iş garantisi,kesin maaş,yükselme,sosyal her türlü tesis pardoon ama biz KORKAK değiliz ama siz gözü doymayan birisiniz
 
Benim bildiğim yanlış şeylerin bir de cezası olmalıdır sayın site yetkilisi yanlışsam düzeltin
Diğer konuda belki kişisel çatışma oldu ama onu da ben başlatmadım ama hep hedef ben oldum umarım o uyarılarınız birgün tartışmadaki diğer kişilere de yaparsınız.
VE unutmayın her yanlışın bir de cezası vardır sadece cezayı veren DEĞİŞİR
 

Forum istatistikleri

Konular
129,465
Mesajlar
927,120
Kullanıcılar
452,025
Son üye
bulentnar

Yeni konular

Geri
Üst