taner.bayir
Üye
teşekkür ettim cevabın için .boşaltma merdanesine o şekilde kumanda ettiğim zaman motor rejeneratif güç üretiyormuş ve sürücüyü hataya geçiriyormuş. o şekilde yapmaktan vazgeçtim zaten.Boşaltma merdanesine motor bağlama , avare olsun manyetik fren bağla analog çıkışlı bi sensörle boşaltama merdanesindeki rulonun çapını oku, manyetik frene çaptan okuduğun analog değeri referans ver plc varsa daha kolay olur .
Sardığın taraftaki kumaşın sarıma sıkılığını ayarlamak istiyorsun anladığım kadarıyla.
Hiç sıkıntı değil motor uçlarına ters bir diyot bağlayarak rejeneratif gücü sönümleyebilirsin.teşekkür ettim cevabın için .boşaltma merdanesine o şekilde kumanda ettiğim zaman motor rejeneratif güç üretiyormuş ve sürücüyü hataya geçiriyormuş. o şekilde yapmaktan vazgeçtim zaten.
motor uçları bu şekilde bağlı (üçgen) kondansatörü nereye bağlamam gerekli u-v + v-w arasına mı?Hiç sıkıntı değil motor uçlarına ters bir diyot bağlayarak rejeneratif gücü sönümleyebilirsin.
Taner bey ; benim fikrim DC motor içindi, baştan kontrol ettim son mesajınızda motorunuzun 3 fazlı AC olduğu anlaşılıyor.motor uçları bu şekilde bağlı (üçgen) kondansatörü nereye bağlamam gerekli u-v + v-w arasına mı?
yada şunumu demek istediniz. u + v + w uçlarına diyot bağlayayım tek yönde enerji versin?
teşekkür ettim cevabın için .boşaltma merdanesine o şekilde kumanda ettiğim zaman motor rejeneratif güç üretiyormuş ve sürücüyü hataya geçiriyormuş. o şekilde yapmaktan vazgeçtim zaten.
ahmet bey sizin fikriniz mantıklı geldi. onu deneyeceğim . ben arkaya motor koymaktan vazgeçtim. katkılarınız için teşekkür ederim.bu şekilde yıllardır ac sürücüle çalışan sistemlerimiz var , yinede siz bilirsiniz kolay gelsin
Boşaltma merdanesine motor bağlama , avare olsun manyetik fren bağla analog çıkışlı bi sensörle boşaltama merdanesindeki rulonun çapını oku, manyetik frene çaptan okuduğun analog değeri referans ver plc varsa daha kolay olur .
Sardığın taraftaki kumaşın sarıma sıkılığını ayarlamak istiyorsun anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?