Bir Teşekkürü Bile Çok Gören Arkadaşlara

Teşekkür ederim arkadaşım
 
teşekkür butonu olması en iyisidir...böylece konular kirlenmez konu ile alakalı sorular gümbürtüye gitmez...
 
basit bir teşekkür butonuda koyabilriz..
 
teşekkür et ikonu olsa daha iyi olur kanaatindeyim bende..
Var ama kimse görmüyor kıyıda kalmış...
 
burda pop ile ilgili kullanım kolaylıgı yok.çok net bir şekilde görülüyor.bunu gidermekte zor olmasa gerek.
herkesin dediğine katılıyorum.
burda herkes tanımadıgı insanlara aklıca bilgisi düzeyinde iyi niyetiyle yardımcı olmaya çalışıyor.ama çogu insanlar bunun karşılıgını para olmadıgı halde veremiyor.veremiyor..ama istemeye gelince isteyen çok
 

Hocam size katılıyorum Teşekkür ederim cümleleri form üzerinde kirlilik yaratıyor bunun yerine sizin ilettiğiniz gibi bir buton konularak kullanıyıcıya +/- puan verilerek tşk edilebilir.Buda site içerisinde popülerüteye vurularak gereksiz boş cümlelerle mesaj maiyetinde geçen kısımları azaltacaktır.

İyi Çalışmalar
 
tşkr mesajı ile ilgili sitede yasak olduğunu biliodm..Hem yasak diosnz hem bir tşk çok gorusunuz diosnuz nasıl iş bu anlamadım..



_________________________________________________

Arkadaşım neden kelimelerdeki harfleri eksik yazıyorsunuz anlamıyorum, bilgisayarının klavyesinde o harfler mi yok, üşendiğinden mi, yoksa forumda yazını okuyan kişilere saygından mı (!)...?
 
Son düzenleme:


Haklısınız kesinlikle, insanlar oyle kullanmaya meyilli ve işleri bitince sırtlarını dönüp gider hale gelmiş ki...

Hitaplarda da sorunlar görmemek mümkün değil.. Bazı konularda tartışanların bozuk üslupları da hiç hoş değil.. Bu tarz durumlara dair yönetimin nasıl uygulamaları oluyor acaba?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hitaplarda da sorunlar görmemek mümkün değil.. Bazı konularda tartışanların bozuk üslupları da hiç hoş değil.. Bu tarz durumlara dair yönetimin nasıl uygulamaları oluyor acaba?

Sayın ozturkugur

Rahatsız edici bir üslup ile karşılaşırsanız o mesajın sağ alt tarafında bulunan "Şikayet Et" butonuna basıp şikayetinizi kısaca belirtiniz. Yöneticiler en kısa sürede konuyu değerlendirecektir. Hakarete varan üslup bozukluklarında ceza işlemi uygulanıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…