Sn:Arkadaşlarım;
Paylaşmak kadar güzel birşey yok bu hayatta,bu her anlamda böyle,ister hayatınızı,ister yemeğinizi,ister zamanınızı isterse bilginizi paylaşın.Bilgiyi paylaşmak insanı yüceltir.Nerdeyse 10 yıldır iş hayatının içindeyim,benden bilgi alıp benim kuyumu kazan ,bir satır bilgiyi almak için arkasından yalvartan o kadar çok insana rastladım ki.Ama o kadar ilginç bir hayatım oldu ki,bu insanlardan bazıları gün geldi işe alınmak için benim onayımı bekledi.Zamanında hakir gördüğü ben.Bundan nefret ediyorum ,bilgisini saklayandan,işin kötüsü denizde sadece bir balık çeşidi bilip,tüm denizi bildiğini iddaa edenlerden.Bildiğim birşey varsa o da hiçbirşey bilmediğim diyen büyük bir bilim adamıydı,peki biz neyiz,bu soruyu kaç kez sordunuz kendinize.Uzatmıcam bildiklerimizle övünmeyip,saklamayıp paylaşalım ve yücelelim,sen paylaşırsan herkeste senle paylaşır.Bu sitenin kıymetini bilelim,birbirimizi kırmadan saygıyla tüm düşüncelerimizi söyleyelim.En sonundada Burçin arkadaşımızın konusunu açtığı bir teşekkürüde kendimize bir borç bilelim.
Saygılarımla;