Birazda gülelim , elektriğin tarifi

1697463879666.png

Bizanslılar taktik yapıyor. Ama yine yemedi.
yiyen yiyiyor, hala sazan bol miktarda var. benle ilk buluşmamızda, emekli maaşın var hiç değilse o kalır diye evlenelim diyen oldu.

bu saatten sonra ancak evlenmiyeciğini bildiğim tazeyle sadece maaşımı alsın diye nikah kıyarım. bu hükümete atılacak en büyük kazık bu. ben emekli olduğumdaki dolar kurundan bana maaş vermiyor nasıl olsa. hiç değilse 40-50 yıl maaş alır...

bu saatten sonra ancak evlenmiyeciğini bildiğim tazeyle sadece maaşımı alsın diye nikah kıyarım. bu hükümete atılacak en büyük kazık bu. ben emekli olduğumdaki dolar kurundan bana maaş vermiyor nasıl olsa. hiç değilse 40-50 yıl maaş alır...
Az cakal degilsin. 40 yil dusunsem bu aklima gelezdi.

Az cakal degilsin. 40 yil dusunsem bu aklima gelezdi.
sosyal medya kısmınız biraz zayıf kalmış olabilir. gerçek söylüyorum sadece kızımın onayıyla, hatta onun istediği bulduğu bir ihtiyaç sahibi bir hanımefendi ile sadece maaşımı alma karşılığı resmi nikah yaparım. diğer türlü benimle nikah altına girmek isteyen sadece servet avcısıdır. neyse ki o konuda da sıkıntım yok, herşeyim kızımın üzerine.

Mantıklı bir intikam.. Bu devre çalışır... 😄

Cinsiyet değiştirip evlenen bile olabilir baba senle .

Cinsiyet değiştirip evlenen bile olabilir baba senle .
ışıklar içinde uyusun, Zeki Müren bodrum'u neden mesken tuttu biliyor musunuz? biraz tarih bilgisi lazım tabii ki. mitoloji filan. meşhur bardakçı koyumuzda bir çeşmeden su akardı, hermafrodit çeşmesi. çok kişi bilmez hatta anmazlar bile. 70/80/90 lı yıllarda yanlış hatırlamıyorsam haziran sonu temmuz başı, onların bayramı vardır ve bodrum'u ziyaret ederler, hacı olurlardı. artık ne çeşme kaldı, ne de hacıya gelenler. o hacca gelenler sayesinde kaç kişi mal mülk sahibi oldu bir bilseniz. ama ben değil.
1697587154254.png

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
129,828
Kullanıcılar
452,653
Son üye
Memati 11
Geri