Birazda gülelim , elektriğin tarifi

sen yine de şeytana uyma, bunun onlarca yolu var. otur bir akşam balkona kaydet ver polise (adın saklı kalsın)
bir de bunları hormonları değil, eğitimsizlik yönetiyor. konuşacak çok şey varda kafa ütülemeyeyim.

Polis ne yapacakki abi... o kadar uğraşacağım. Vereceğim.

İfadesini alıp salacaklar.. ertesi gün daha çok ses açacak yada egsozu daha çok bağırtacsak.

Egzoz borusuna asitli yağmur suyu giresiceler....

Onların vücudunu hormonlar yönetiyor.

neandertal insanın bir kaç yüzyıl gelişmiş hali.

Mahallede bıktım bıktım huzur yok. Patlak egzostan tut umumi hizmet veren diskovari ama arabesk karışık müzik dinlemeye kadar.

Allaha havale ettikçe benim ömrümden günleri çalıyorlar. Şeytan bana bir kaç şey diyor ama uyma Serkan diyorum.
Led aydınlatma eksik kalmış. Ne zaman gece araba sürmeye kalksam dışarı çıktığıma neredeyse pişman oluyorum. Dağları taşları aydınlatacak kadar lümene sahip led farlı hangi arabayı görsem - daha doğrusu göremesem - 30 yaşın üzerinde araçlar. Canım kardeşlerim sizi küçümsemiyorum ama aracına taktiğin o çılgın farlarla - hemde uzun modda - ortalıkta dolaşınca sen de araban da statü atlamıyor. Araç muayenesi memlekette bir kucak paraya yapılıyor ama iki muayene arası araçlara yapılan hiçbir müdahaleye yaptırım yok, kontrol yok.Geçen Edd China bile aracına led dönüşüm videosu çekmiş. Takipçilerinden ayarı yedi bir güzel.

Son düzenleme:
bunları ailelerindeki kadınlara saygısı olmayan müsveddeler diye yorumluyorum ben. bilmiyorum sizlerin yorumları nelerdir. bende de motor var. polis bile bana önyargılı yaklaşıyor. kanunlar herkes içindir, ben kendi adıma uyuyorum. ama plakasız veya kapalı, abart eksozluları gördüm mü, dualarımda sınır kalmıyor hatta yeni dualar bile icat ediyorum. bazen yaratıcılığımdan ben bile utanıyorum.

Forum istatistikleri

Konular
130,115
Kullanıcılar
453,179
Son üye
canerakdeniiz

Yeni konular

Geri