Gökbörü Üye Katılım 31 Eki 2016 Mesajlar 9 Puanları 1 28 Nis 2019 #1 Selamlar, Elektrik Elektronik mühendisliği okuyorum bitirme ödevimi yaptırabileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz? Yardımcı olabilecek var mı?
Selamlar, Elektrik Elektronik mühendisliği okuyorum bitirme ödevimi yaptırabileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz? Yardımcı olabilecek var mı?
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,331 Puanları 2,956 29 Nis 2019 #2 Kendi işini kendin gör! Sakın unutma; beklenti eken, hayal kırıklığı biçer. yardım almak , yaptırmak !!! Son düzenleme: 29 Nis 2019
Kendi işini kendin gör! Sakın unutma; beklenti eken, hayal kırıklığı biçer. yardım almak , yaptırmak !!!
karaapak Profesyonel Üye Katılım 2 May 2011 Mesajlar 1,933 Puanları 507 Yaş 36 29 Nis 2019 #3 Kendin neden yapmıyorsun, konu ne? Buradan ve başka forum sitelerinden yapmaya çalışanlara destek oluyoruz zaten.
Kendin neden yapmıyorsun, konu ne? Buradan ve başka forum sitelerinden yapmaya çalışanlara destek oluyoruz zaten.
memocan_55 Üye Katılım 7 Eki 2010 Mesajlar 164 Puanları 31 Konum Ankara 29 Nis 2019 #4 Diğer arkadaşlarında dediği gibi kendin yapsan daha yararlı değil mi? Sen önce bi başla takıldığın yerde sana yardım edecek bir sürü insan bu platformda
Diğer arkadaşlarında dediği gibi kendin yapsan daha yararlı değil mi? Sen önce bi başla takıldığın yerde sana yardım edecek bir sürü insan bu platformda