aakbulut82
Üye
Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim.En az 60 kva jeneratör almanız gerekir.
yanlıştır efendim. daha doğrusu gereksizdir. mutlaka 60kv almanız daha garanticidir ama yapacağınız gereksiz bir yatırım olur. çünkü bu cihazlar aynı anda hiçbirzaman çalışmayacak. 60kv jenaratör alıp çekilen güce baktığınızda 10kv-20kv civarı göreceksiniz. belki dahada az. bunun hesaplanması ayrı bir iş. konunun uzmanı yazarsa bende öğrenmiş olurum. ayrıca bunlar ne zamanlar çalışacak günde kaç saat çalışacak önemli parametreler. ama para var işletme sıkıntı değil diyorsanız bas 100kv lık jenaratörü. ama gerçekte öyle değil.En az 60 kva jeneratör almanız gerekir.
bu ayrı bir uzmanlık alanı bilmiyorum diyorum. sadece tahmin edebilirim. bence 20kv yeterli olacaktır. hatta akıllı bir sistem kurulursa, yani tüm sistem isteklerinin sıraya konduğu bir düzen. 20 kv çok bile gelecektir.Size göre ne kadar olması lazımgeliyor ?
yanlıştır efendim. daha doğrusu gereksizdir. mutlaka 60kv almanız daha garanticidir ama yapacağınız gereksiz bir yatırım olur. çünkü bu cihazlar aynı anda hiçbirzaman çalışmayacak. 60kv jenaratör alıp çekilen güce baktığınızda 10kv-20kv civarı göreceksiniz. belki dahada az. bunun hesaplanması ayrı bir iş. konunun uzmanı yazarsa bende öğrenmiş olurum. ayrıca bunlar ne zamanlar çalışacak günde kaç saat çalışacak önemli parametreler. ama para var işletme sıkıntı değil diyorsanız bas 100kv lık jenaratörü. ama gerçekte öyle değil.