Boş gezenlerin Allah yardımcısı olsun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GESMEK değil ama işkurun bir çok meslek edindirme kursuna gittim...
kusura bakmayın ama ben sizin gibi düşünmüyorum torpille işe giren hala da aslan gbi çalışan çok adam tanıyorum.
bende iş görüşmesinde o tip şeyler hiç sormadım sadece işe giriş çıkış saatleri tatil günleri v.s bunu sordum diğerleri azçok bilindik şeyler zaten....

Yolunuz açık olsun o halde. Ecel gelmedikten sonra Allah herkesin rızkını hazırlamıştır. Çok şükürler olsun benimkini de hazırladı, sizinkide vardır, yeter ki aramaya devam edin.

kariyer net işini görmez. Yakın olanların telefonunu ara..

VALLA ÇOKG ÜZEL işler buluyom da bir torpilimiz referansımız yok Allah kahretsin ...

Kusura bakmayın arkadaşlar ama torpil dediğiniz şey kul hakkından başka birşey değil helalini harama çeviriyor torpil ile iş gören, başka da birşey değil, düpedüz haram.
Onca insan sınavlara giriyor kontrollerden geçiyor paralar harcıyor vakit ayırıyor sonra... Hoooopppp torpili olan hiç bir halttan anlamayan tirpilli vatandaş cuk diye oturuyor asıl hak edenin hayatının tam orta yerine.

haklısınız evet ama devir artık onu gerektiriyor....
kpss de bile 80- 90 alan adam atanamıyor ama 70 75 alan adam atanıyor...
yani torpilin yapılmadığı girmediği yer varsa söyke ???

Yanlış düşünüyorsun torpil bazı işler için gerekli ama rızkı veren Allah'tır sen istediğin iş olmuyorsa başka işe koştur.İnternet te araştır alibaba internet sitesi kurucusunun hayatını şimdi adam milyar dolarları var

Be
Torpilin yapılmadığı girmediği yer olmaması bu bu durumu meşrulaştırmaz, haram ve kul hakkı olduğunuda değiştirmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…