Konu Sah sralatas Üye Katılım 20 May 2015 Mesajlar 95 Puanları 1 Yaş 33 11 Nis 2017 #21 Under Ground' Alıntı: Acaba sistemde jeneratör falan var mı ? Genişletmek için tıkla ... inanin bilmiyorum hocam
Under Ground' Alıntı: Acaba sistemde jeneratör falan var mı ? Genişletmek için tıkla ... inanin bilmiyorum hocam
Konu Sah sralatas Üye Katılım 20 May 2015 Mesajlar 95 Puanları 1 Yaş 33 11 Nis 2017 #22 Under Ground' Alıntı: Acaba sistemde jeneratör falan var mı ? ( Sami üstad sormuş , sonradan farkettim ) Genişletmek için tıkla ... hocam orayla ilgilenen arkadaşla görüştüm sistemde jeneratör yok ayrıca hiçbir çakışma vs yokmuş devrede bakmışlar demek ki.ana şalteri on yaptığı anda diğerleri yine off konumundayken yanmış giriş kısımları.mevzu bu.
Under Ground' Alıntı: Acaba sistemde jeneratör falan var mı ? ( Sami üstad sormuş , sonradan farkettim ) Genişletmek için tıkla ... hocam orayla ilgilenen arkadaşla görüştüm sistemde jeneratör yok ayrıca hiçbir çakışma vs yokmuş devrede bakmışlar demek ki.ana şalteri on yaptığı anda diğerleri yine off konumundayken yanmış giriş kısımları.mevzu bu.
sakallı celal Üye Katılım 27 Ağu 2019 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 54 27 Ağu 2019 #23 muhtemelen nemli ve tozlu bir ortamdır.