Merhabalar herkese!
Arkadaşımızı alıntıladım ama bu sorunu en yakın zamanda yaşayan o olduğu için alıntıladım, konu hakkında güncel bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse mutlu olurum.
Sizin arızanız ne durumda acaba ?
Bizim makine de10 yıllık.
Bosch bulaşık makinesinde aynı arızayı şu sıralar biz de yaşıyoruz. Örneğin; makine 2 saat 15 dakikalık programın ilk bir buçuk saatini bazen sorunsuz uyguluyor sonra bir kapanıyor, 3-5 dk sonra geliyor. şansı varsa devam ediyor, yoksa yeniden bu döngü tekrarlanıyor, bazen gece boyu 47. dakikayı veya benzer başka bir dakikayı aşmak için sürekli gidip gidip geliyor. Sanki kartta bir yer ısınıyor sonra işlemler aksıyor imajı veriyor. Bazen kapanma durumundan geri gelirken içerden çıt çıt şeklinde anahtar açıp kapatır gibi ses geliyor, İlk 1 saati falan sorunsuz aşıyor çoğu zaman, bazen programın ilk dakikalarında bile takıldığı oluyor.
10 yılda beyaz eşya pert olur mu ya ? 30-35 yıllık buzdolabı çalışıyor maşallah.
Arkadaşlar kartı söküp çıkarmak zor mu ?
Siz sorununuzu çözebildiniz mi ?
Çözdüyseniz nasıl bir çözüm yolu buldunuz ?
Servis uçuk kaçık para ister şimdi, kartı sökebilirsem arıza tespiti için kimlere(meslek grubu) götürmem gerekir ? Bilgisayarcılar da karttaki arızayı bulabilir mi ?
Yardımcı olan olursa sevinirim, hayırlı geceler...