amartisörleri arızalı.Selam arkadaşlar bosch exclusiv F 1100 çamaşır makinesi kazan kurutmaya geçince arka kapağa tak tak vurarak yüksek ses çıkarıyor.
Makina çalışmadığında çamaşır koyduğumuz kapağı açıp kazana biraz aşağı baskı yaptığımda top gibi sallanıyor,ileri geri yaptığımdada arka kapağa kadar tak tak vuruyor.Amortisörden olduğunu düşünüyorum değişiminde hangi amortisörü kullanmalıyız.Görsel olarak nasıl değişimi yapılır gösterebilirmisiniz?
Hangisini takmalıyım internetten link atarsınız sevinirimamartisörleri arızalı.
arka kapağı açın 13 anahtar ile şaseye ve kazana bağlı olduğu yerden cıvataları sökün yenisini takın zor bir iş değil
nedir kardesim sizin marka model yardımcı olayım ara beni 0536 462 18 59sayın hakan K
Ne yaptınız hangi amortisörü aldınız bende de aynı sorun vardı. Amortisörü eline alıp parçacıları dolaşmakla iş çözülmüyor. Parça satanların çoğu ya cahil yada bilinçli olarak elindeki amortisörü satmak için detay bilgi vermiyor. Bu amortisörün yan sanayi piyasada ince delikli olarak mevcut. Ancak farklı newton değerlerinde olanları var 80-90 nevton alırsan yine sallanır ve vurur. Millet bilip bilmeden yorum yapmış. 110 newton bu amortisörün orijinal değeridir. Bu tür işlerde teknik bilgi vermeden şunu al bunu al demekle iş çözülmez. Eksik bilgi bilgisizlikten daha kötü... Ben gittim yenisini taktım ve hala dangır dungur vuruyor, çünkü doğru güçte amortisörü bulamadım.
nedir kardesim sizin marka model yardımcı olayım ara beni 0536 462 18 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?