bosch kgu 4020 kaç amper

inecik

Üye
Değerli arkadaşlar, bosch kgu 4020 buzdolabı kaç amper çeker, öğrenebilirmiyim. selamlar

benim şöyle bir problemim var;mutfakta iki priz var ve birinde bosch buzdolabı bağlı diğerinde ise ankastre fırın bağlı ve yeni bir 3 çekmeceli derin dondurucu aldım ve onuda mutfağa koymak istiyorum. elimde 2 priz var ama 3 cihaz var.bu konuyu forumun elektrik bölümüne açtım, sağolsun arkadaşlar cevapladılar ama onlar illaki siğorta kutusundan ayrı bir hat çekip , bu hatta derin dondurucuyu bağlamamı tavsiye ettiler, bu zor bir durum.derin dondurucu 0.9 amper ve fırın 2400watt , acaba derin dondurucu ve buzdolabını aynı prize bağlayabilirmiyim diye düşündüm. sigorta kutusunda 2 adet B20 sigorta ve 4 adet B 16 sigorta var. selamlar

Derin dondurucuyla buzdolabını aynı prize bağlayabilirsin. Fırın için özel (bağımsız) linye çekilmesi lazım.

Derindondurucu kompresorun cektihi gucu 80 ile 120 watt arasidir.bzd 1/4 kompresoler ise 90 ile 150 watt arasu degisir. Ortam sicakkiklari ve voltaj bu degerleri degistirur

Forum istatistikleri

Konular
130,291
Kullanıcılar
453,544
Son üye
xtwtr44

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri