Bozuk para dağıtıcı sistem

Katılım
17 May 2011
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
33
Yana yana bulunan bozuk para tüplerinin altından, istediğimiz tüpten bozuk parayı çekip boşluğa bırakma işlemini yapmak istiyoruz. Tüpler dip dibe durduğundan motor koymak zor geliyor ama değişik fikirler bulabilirsek deneyebiliriz. Motorla veya başka şekilde istediğimiz tüpten parayı alttan çekip boşluğa bırakma işlemini nasıl gerçekleştirebiliriz?
 
ben bu konuya cevap yazmıştım ama bir problem oldu gönderimiyle ilgili sanırım. aklıma ilk gelen pnömatik yani havalı sistem demiştim. bir hortuma ufak bir vakum pompasıyla vakum uygulanarak yapılabilir. bozuk para yüzeyi de pütürlü olduğu için esnek malzemeden yapılmış bir nozzle geçirilirse hortuma daha faydalı olur. bozuk parayı alırken vakum uygulanacak bıraktırmak için de vakum kesilecek.
 
aslında çok basit bir sistemi var. bir disk yaparsın her para için uygun kanalları olur istenilen madeni parayı düsecekbir kabnal olur orası acılıp düşer. bozuk para sayma makneleri gordunuzmu hiç bilmiyorum. bozuk para sayma makineleri o sekilde çalışıoyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,805
Mesajlar
920,637
Kullanıcılar
450,895
Son üye
yıldıztalip

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst