teşekkür ederi ilginiz için sayenizde metinleri türkçeye çevirmeyi ögrenirimMaalesef Türkçe döküman bulamadım. Halbuki ülkemizde çok kullanılır...
4 servo motor derken 1 kazanda nasıl 4 servo motor?toplam 4 servo motor var biri arızalandı diyelim diger üçü neden çalışmıyor acaba
sen problemi tam olarak açıklrsan belki yardımci olabiliriz.kazan süpürme işlemini yapıyormu?süpürme için fan motoru çalışmaya başlıyorsa aynı anda klepeleri açmaya başlıyormu açıyorsa kapamaya geçiyormu?açma ve kapama siviçlerini kontrol et ayrıcatekrar ediyorum servo motorun içinde miline bağlı pot olabilir onu kontrol et kart üzerinde olabilir ondaproblem varsa süpürme başlar fan sürekli çalışır klepelr açmaz başıma geldiği için söylüyorum4 servo motor derken 1 kazanda nasıl 4 servo motor?
sen problemi tam olarak açıklrsan belki yardımci olabiliriz.kazan süpürme işlemini yapıyormu?süpürme için fan motoru çalışmaya başlıyorsa aynı anda klepeleri açmaya başlıyormu açıyorsa kapamaya geçiyormu?açma ve kapama siviçlerini kontrol et ayrıcatekrar ediyorum servo motorun içinde miline bağlı pot olabilir onu kontrol et kart üzerinde olabilir ondaproblem varsa süpürme başlar fan sürekli çalışır klepelr açmaz başıma geldiği için söylüyorum
bendeki servo motorun içindeki kartın üzerindeydi söküp sprey pamukla temizledim halloldu kontrol etpo
pot arızası varsa servo motoru degişmekmi gerekir
Sanırım damper motorunu 4 allen anahtarla sviç ayarlarını yapman gerekecek basılı kalmış rölenin siviçi.Klapenin birini az bir açıklıkla sabitledikten sonra diğer kart kontrollü motora bağlı olan klape ayarı allen anahtarla yapılır.klapenin temizliğine de dikkat et.bazen pislik toplayıp sıkışır kalır motor klapeyi hareket ettiremezmotorin ile çalışıyor sistem ilk yanma anında klepeler hareket ediyordu şimdi yapmıyor sanırım ayarı yapamıyorum