Bu Çeviriyi yapan varmı arkadaşlar

we are sory, but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in. please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatibility with your hardware.

arkadaşlar ben bilgisayara bi oyun yükledim oyunun setupunuda yüklüyorum tam oyunu açmaya gelince böyle bir uyarı çıkıyor oyunu açmıyor bu uyarının çevirisi nedir niçin böyle yapıyor hatta farklı bir program da yükledim onuda çalıştırmadı fakat onda bu uyaru da çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim..

"oyunun donanımızla uyumunu sağlayabilecek yöntemler için oyun kullanım kılavuzuna başvurun"

we are sory, but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in. please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatibility with your hardware.

arkadaşlar ben bilgisayara bi oyun yükledim oyunun setupunuda yüklüyorum tam oyunu açmaya gelince böyle bir uyarı çıkıyor oyunu açmıyor bu uyarının çevirisi nedir niçin böyle yapıyor hatta farklı bir program da yükledim onuda çalıştırmadı fakat onda bu uyaru da çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim..

Oyunun çalışması için gerekli donanım bilgilerine bakmalısın. Donanım olarak bilgisayarın bunları karşılamıyor, sanırım Ekran kartından kaynaklanmakta.

arkadaşlar tahminimce sorun dediğiniz gibi Ekran kartından olmasa gerek çünkü değişik bir bilgisayarda denedim oyun açıldı fakat ekran görüntüsü değişti ve ekranı dondurdu
o zaman anladım ki ekran kaldırmıyor ekran kartını yükseltmek gerek
ama benim bilgisayarda öyle bir sorun yapmıyor

evet donanım ıle oyunun calısma grafık degerlerı uyusmuyor

Forum istatistikleri

Konular
129,806
Kullanıcılar
452,608
Son üye
murat620

Yeni konular

Geri