karaapak
Profesyonel Üye
Arkadaşlar öncelikle söyleyeceklerimin taraflarınızca yanlış anlaşılmasını istemem.
Konuya şu an itibariyle toplam 30 tane mesaj yazılmış,bunun acaba ne gereği var diye düşünmeden edemedim sizce muhammed arkadaşımızın yaşı bizi ne kadar ilgilendiriyor ki herkes ayrı değişik çözüm yolları üretmiş bunu bulmak için, benim fikrimce bizi ilgilendiren tek şey şudur Elektrik veya Elektronik meraklısı bir arkadaşa(yaşı kaç olursa olsun) isteyen üyelerimiz meslek ,devre tasarımı,analizi vb. konuları hakkında önerilerini paylaşır.Yapıp yapmamakta o arkadaşa kalmıştır.Ancak bu kişinin yaşı ne olursa olsun sorduğu bir soru yüzünden de küçümsenmemelidir çünkü kimse kimsenin ne kadar imkanı olduğunu bilemez sonuçta ne demişler:Bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Yaşı gayet tabii önemli, özellikle benim için, eğer bu yaşta böyleyse gelecekte çok parlak biri olabilir ve bende bunu desteklemek için elimden geleni yaparım, merakımın kaynağıda budur, zaten konuyu açarken belirtmiştim. Şayet 12 yaşında değilse, herzaman yaptığım gibi, şu konuyu araştırman lazım, şurayı incele vs şeklinde yönlendirmede bulunmam yeterlidir, ayrıca yıllardır etrafımdaki insanları inceliyorum, özellikle küçük yaşta bu işe merak salan, yetenekli olan biri varmıdır diye, fakat şuana kadar böyle birini bulamadım, mehmed ali nin bu nitelikte bir arkadaşımız olduğunu umut ederek bunun teyid edilmesini istedim, ne yazikki şu ana kadar bu gerçekleşmiş değil, yineliyorum eğer mehmed ali gerçekten 12 yaşındaysa ben kendisiyle özellikle ilgilenip uzmanlaşmasında elimden gelen en büyük çabayı göstereceğim, tabiki bu benim işimden gücümden zaman ayırıp yapacağım bir iş olacağından, gerçekten 12 yaşında olup olmadığını öğrenmek hakkımdır diye düşünüyorum.
Ayrıca kişinin yaşı, ona hitap ederken, anlamasını sağlayacak kelimeleri seçmemizde önemli bir etken, bu nedenledirki konuya yazılan 30 mesaj gerekli vede azdır, bu açılardan bakıp durumu değerlendirmenizi, böylece konu ile ilgilenmekte haklı olduğumuzu göreceğinizi umut ediyorum .