Bu Bilgisayara Uygun 6 - 8 Gb Ram Bulabilirmisiniz ?

64 bitin sana herturlu faydasi olur 32 bitin olmaz 64 bitler herzaman daha pahalidir

A10 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
ASRock > N68C-GS FX

Anakartınız resimdeki ile aynı sanırım. Eğer buysa işiniz daha kolay. Hem DDR3 hem de DDR2 ram desteği var, belli ki geçiş anakartı. Anakartınızı yakın bir zamanda değiştirdiniz tahminimce çünkü işlemciniz 5-6 yıllık anakart ise 1-2 senelik. Hangi oyunları hangi çözünürlükte oynadığınızı yazmamışsınız. Oyunlarda 8 GB'ın (üst seviye hariç) pek bir etkisi olmaz.

Piyasada bulunan 4 GB DDR3 1333 veya 1600 Mhz'lik tek parça ram alarak siteminizi yükseltebilirsiniz. Yalnız bu rami kullanırken mevcut raminizi çıkarmınız gerekir. Farklı gecikme süreleri olduğundan sıkıntı yaratır. Ayrıca ekran kartınız güncel oyunlar için yetersiz. Onu da (mevcut işlemcinizle kullanacaksanız) "AMD Radeon HD6670 1 GB GDDR3" bir kartla güncellerseniz 1366x768 çözünürlükte oyunlarda kasma sorununuz çözülür. Daha üst seviye ekran kartlarında işlemciniz darboğaz(almış olduğunuz ekran kartını tam verimle kullanamaz fazla para vermiş olursunuz) yaratır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…