Verdigin bilgiler icin tekrar tesekkurler automat abi,
Birde ben enerji sektorumu yoksa insaat taahhut sektorunde mi ise baslamaliyim diye kendi kendime soruyorum , acaba hangisinde yolum daha acik olur diye soruyorum ve bi turlu karara varamiyorum,enerji isleri her zaman daha parali oldugunu ve santiyeye gore daha az stres altinda calisirsin ve daha az yorulursun diyorlar,santiyede pestilini cikarirlar sogukta karda kista her dakika santiyede olmani beklerler 2 haftada 1 gun izin verirler diyorlar ve enerji isini fevkalade bir sekilde ovuyorlar , senin piyasa deneyimin var 3 asagi 5 yukari sen bu konularla ilgili daha dogru bir yorum yapabilirsin diye dusunuyorum.
Sence ne yapmaliyim?
ANEL Elektrik ve arma-elektropanc firmalari icin ne dusunursun bu firmalardan hangisi daha sorun yasatmaz ve daha cok sey insana katar ,maas konusunda daha verimli olan hangisidir?
Biliyorum seni cok yoruyorum abi ama inan cok yardimci oluyorsun yeni mezun olacak kardesine
Automat verdigin bilgiler icin tekrar tesekkurler,
Verdigin bilgiler inan cok faydali oluyor karar vermemde.
Sen galiba linya da calisiyorsun oralarin ortami nasil yani yasayis acisindan para acisindan rahat yasayabiliyormusun yani seni hersekilde tatmin ediyormu orasi,cunku bende ciddi ciddi ortadogu ulkelerinde calismak istiyorum.
Ama bu fikrimi paylastigim insanlar sen delimisin gencliginin en guzel gunlerini araplarla mi gecireceksin,colde kavrulusun diyorlar sarlarinin hic iyi olmadigini soyluyorlar.
Sen bu gibi goruslere orada yasayan birisi olarak ne dersin?
Birde yeni mezun bir muhendisin ortalama bir fiyati yurtdisinda(yani ortadogu ulkelerinde) ne kadardir, sundan soruyorum bu soruyu sozlesme imzalatip 1 kac seneligine ucuza kapatmak isteyenler oluyormus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?