SELAMÜN ALEYKÜM
Bu forumda yeniyim ve ilk mesajım bu yüzden kusurum varsa şimdiden kusura bakmayın.
Arkadaşlar şuanda zaten alüminyum ve saç işinde çalışıyorum.mesela 1 örnek veriyim malları istediğiniz profilde makina kesiyor ve küçük pres makinasında delik açılıp ve bi çıkıntı yapıyor profile,delik açılcaksa delik açılıyor,çapak alıncaksa çapak alınıyor,diş çekilcekse çekiliyor sonrasında krom kaplama ise krom kaplanıyor veya boyancaksa boyanıp montajlanıp kutulanıp satışa gidiyor vs.
Benim aklımdaki iş fikri ise şuanda sadece delik açıp çapak temizlenip diş çekme işini 5 kişi yapıyoruz bende diyorumki bu kadar eleman bu işi yapacağına bu işleri ben kendi dükkanımda yapim tanesine tl hesabından atıyorum 5tl ve işletmeye yapılmış hazır bir şekilde verim onlara sadece krom kaplama yapılacak ise kaplama boyancaksa boya yapması ve montajlancaksa montajlanıp kutulaması kalsın diyorum.sizce mantıklımı bu iş fikri aklımdaki soru işareti müşteri bulunurmu istanbulda yaşıyorum.
Örnek 1. Ve 2. Görseldeki tarz makinalar kullanıyoruz bende 1. Görseldeki bu tarz makinadan 3 adet alsam tek başıma yapmayı düşünüyorum başlangıç olarak.yapay zeka sordum elektrik faturası 5360 tl gelir dedi ne kadar doğru ne kadar yanlış orasını bilemem tabi.