Bu nedir?

muratka42

Üye
Arkadaşlar tadilatta olan bir yapı da gezerken gördüm, ustalar yaratıcılıkta sınır tanımamışlar,

Bu nedir böyle

köprü gibi gözüken kablo'nun içi boştur büyük ihtimalle yada uçları izole edilmiştir.
fiş olmadığı için kablonun çıkmasını engellemek için sıkıştırma yapmışlar.
genelde tahta parçası kullanıyor buda farklı olmuş

Evet kablonun içi boş, kontrol ettim. Normalde bunu tahta parçası ile yaparlar ama yaratıcı bi çalışma olmuş

Resimde gördüğümüz enerji alma şekli ancak bilgisiz birinin yapacağı bir şey. Bu tür bağlantılar yüzünden insanlar canından oluyor. Bunu burada yapan evinde de aynısını yapıyordur. Yaratıcılık değil bilakis cehalet. Elektrikte en fazla ölümlerin alçak gerilimde olduğu aşikardır.

Özellikle elektrikçiler için yapılmış hem güvenli hem de pratik bir fiş modeli zamanında yapmıştım. Çıt çıt tipi bir şey. Kabloları içine geçirip fişi kapatıp enerji alıyorduk. Bu tür işleri yapanlar için bir daha modifiye yapıp resmini buraya ekleyeceğim.

Son düzenleme:
şantiyelerde çalısan insanların cözüm üretmek için canlarını hiçe saymaları içden bile değildir....
ustanın elinde bir iş vardır ve bitirmek zorundadır .. yapacak birşey yok cözüm üretmk zorundadır...
ben gördüklerimi yazsam edirneden karsa yol olur.....
pratik çözüm üretmiş))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…