Hesabım yok.Yola yeni çıkıyorsunuz belli.Sorarak öğrenmek yerine,araştırarak,okuyarak öğrenmeyi seçerseniz,bu vesile ile,başka şeylerde öğrenme imkanına kavuşursunuz.
Haklısınız. Özür dilerim fahri bey fevri davrandım kusuruma bakmayın lütfen.Hesabım yok.Yola yeni çıkıyorsunuz belli.Sorarak öğrenmek yerine,araştırarak,okuyarak öğrenmeyi seçerseniz,bu vesile ile,başka şeylerde öğrenme imkanına kavuşursunuz.
Sildim hocamFırsat varken ego tatmini cümlesini de düzeltirseniz.
Hatasını anlayıp özür dilemek herkesin yapabileceği birşey değildir. Bunu yapabilenler benim gözümde büyük insanlardır. Teşekkürler.Sildim hocam
Tanıyan bir, tanımıyan bin pişmandır..Fahri hoca derken soyadı veya LinkedIn hesabı var mı
Fahrı bey in, devrinin felsefesi, aç adama balık vermek yerine, balık tutmayı öğretmekdir.Haklısınız. Özür dilerim fahri bey fevri davrandım kusuruma bakmayın lütfen.
1- Dağıtım şirketlerinin kurallarını unutmamak gerek. Alimanda olan hatlarda bazı dağıtım şirketleri 8I demir direkleri kullanmamakta. Ayrıca U tip demir direk kullanmak istemeyen dağıtım şirketleri de bulunmakta.Merhaba arkadaşlar,
I direği nedir nerelerde kullanılır (10I , 8I gibi)
Ayrıca U direk çeşidide var
Diğer sınıf olan direklerden (Taşıyıcı, Zaviye, Nihayet vb) farkı ne onların
Teşekkür ederim