bahdiyarusta Üye Katılım 28 Kas 2010 Mesajlar 601 Puanları 6 Yaş 36 Konum istanbul 30 Haz 2014 #1 merhaba, ekteki resimdeki parça 10mm çapındaki hortumu dolum yapmak için sabitleyen mekanizma.?? bunu nerden bulabilirim??? Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.JPG 12.1 KB · Görüntüleme: 100
merhaba, ekteki resimdeki parça 10mm çapındaki hortumu dolum yapmak için sabitleyen mekanizma.?? bunu nerden bulabilirim???
veysel28 Profesyonel Üye Katılım 10 Ara 2010 Mesajlar 1,601 Puanları 381 30 Haz 2014 #2 Resim çok küçük böyle bişeymi arıyorsun. KLİPS UNIVERSAL ÇİFLİ HORTUM TUTUCU SİYAH «*reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Parça Mağazası, klips, yağ ve bakım ürünleri
Resim çok küçük böyle bişeymi arıyorsun. KLİPS UNIVERSAL ÇİFLİ HORTUM TUTUCU SİYAH «*reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Parça Mağazası, klips, yağ ve bakım ürünleri
egypt Üye Katılım 26 Kas 2007 Mesajlar 641 Puanları 6 Yaş 41 30 Haz 2014 #3 Torna malzemeleri satan yerlerde miknatisli olani var. Ucuna normalde salinim olcen manometre baglaniyor. Ancak siz bu amac icin kullanabilirsiniz. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
Torna malzemeleri satan yerlerde miknatisli olani var. Ucuna normalde salinim olcen manometre baglaniyor. Ancak siz bu amac icin kullanabilirsiniz. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
Konu Sah bahdiyarusta Üye Katılım 28 Kas 2010 Mesajlar 601 Puanları 6 Yaş 36 Konum istanbul 1 Tem 2014 #4 veysel28' Alıntı: Resim çok küçük böyle bişeymi arıyorsun. KLİPS UNIVERSAL ÇİFLİ HORTUM TUTUCU SİYAH «*reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Parça Mağazası, klips, yağ ve bakım ürünleri Genişletmek için tıkla ... bu değil. parçanın görevi 10mm lik hortumu aşağı su akacak şekilde tutacak ve sağa sola yukarı aşagı ayarlayıp sabitlenebilecek. .. .resim olarak bu var. teşekkürler..
veysel28' Alıntı: Resim çok küçük böyle bişeymi arıyorsun. KLİPS UNIVERSAL ÇİFLİ HORTUM TUTUCU SİYAH «*reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Parça Mağazası, klips, yağ ve bakım ürünleri Genişletmek için tıkla ... bu değil. parçanın görevi 10mm lik hortumu aşağı su akacak şekilde tutacak ve sağa sola yukarı aşagı ayarlayıp sabitlenebilecek. .. .resim olarak bu var. teşekkürler..
Konu Sah bahdiyarusta Üye Katılım 28 Kas 2010 Mesajlar 601 Puanları 6 Yaş 36 Konum istanbul 1 Tem 2014 #5 veysel28' Alıntı: Resim çok küçük böyle bişeymi arıyorsun. KLİPS UNIVERSAL ÇİFLİ HORTUM TUTUCU SİYAH «*reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Parça Mağazası, klips, yağ ve bakım ürünleri Genişletmek için tıkla ... resim buyuk biraz Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.JPG 25.4 KB · Görüntüleme: 43
veysel28' Alıntı: Resim çok küçük böyle bişeymi arıyorsun. KLİPS UNIVERSAL ÇİFLİ HORTUM TUTUCU SİYAH «*reyondanal.com Online Otomotiv Yedek Parça Mağazası, klips, yağ ve bakım ürünleri Genişletmek için tıkla ... resim buyuk biraz
Kurt_Kurt Katılımcı Üye Katılım 7 Tem 2014 Mesajlar 473 Puanları 56 25 Tem 2014 #6 Laboratuar malzemeleri satan yerlerde bolca var bunlardan. Metal malzemeler yazan yere tıkla http://www.sinerjilab.com/urunler/sarfKimyasalUrunler.html
Laboratuar malzemeleri satan yerlerde bolca var bunlardan. Metal malzemeler yazan yere tıkla http://www.sinerjilab.com/urunler/sarfKimyasalUrunler.html