Senin sorunun telefon hattinda yada slipterinda elektirigin bir etkisi olmaz voltaj 110 a kadar dusse bile adaptor cikisi sabit verir genel de adaptorlerin uzerinde yazar adaptorlerin 110 v 250 v gibi internet servis saglayicini ara internetin hizini dusurt sorunun cozuldugunu gorursun
A10 cihazımdan gönderildi
Modeme girip menülerde ADSL bağlantısında bulunan, SNR Marjlarını, Hat Zayıflığı ve CRC Hatalarını gelen ve giden veriler için buraya yaz -tablo halinde bulunur- problemin internet hattından olup olmadığına kanaat getirelim...
Binbasida iyibir aciklama yapmis sorunun modemden ve voltajdan degil dostum internetin hizini dusurt buyuk ihtimal duzelir tlekomun kablolari yuksek mbsde yaniyor slipteri degistir ve internetin hizini dusurt duzelmezse telefon diregi yada kutusundan eve gelen kablo baglantisina baktir yuzde 99 duzelir
A10 cihazımdan gönderildi
Spliter yok yalın adsl kullanıyorum.
Odanın ışığını açmadığım sürece kopma yok.
Anahtara basıp ışığı açtıktan yaklaşık 20 saniye sonra net kopuyor.
Ve tekrar bağlanmak için uğraşıyor modem. Bağlanıyor 5 Saniye sonra yine kopuyor.
Odanın ışığını tekrar kapatıyorum Modem nete bağlanıyor ve maksimum hızda 8.75 Mb kullanılıyor kopma hiç olmadan.
Daha önce de dediğim gibi evimde elektrik 2 kısım yani arka odalar ile ön odaların bağlantısı ayrı mesela elektriğimi açtırdığımda görevliler gelmeden daha arka odalarda elektrik vardı. Görevliler gelip sayaçta işlem yaptıktan sonra evin ön kısmına elektrik gelmişti.
Yani şu an arka odalarda modemi kurduğumda ışığı açıp kapatsamda kopma olmuyor. İnternet hattı yine aynı hat.