Bu Timer Kafayı Yedirdi Bana

Display koymadın demı üstat.eagle kullandığımdan proteus u açamadım.
 
2x16 LCD koydum. Sen iyisimi proteusu indir ve isiste simülasyonunu yap.
 
emeğine sağlık .Demo sunu indiriyorum işime yarar demi. Bu arada iki tane çizim var biri genel amaçlı olsun diye mı ekledin link e
 
1 tane çizim var. Bir de benim kullandığım versiyon yüksek olduğundan düşük versiyonlarda açılabilmesi için gerekli olan dosyayı yükledim.
 
yok anlamadın sanırım ilk linkte çizim de display yok jpeg formatında o değil demi.diğerini indirince açıcam
 
Ben bu konuya 2 tane link ekledim. İlki sana gönderdiğim yazılım ve devre şeması (simülasyon) dosyası. 2. link para atılacak yerin mekanik tasarımını gösteren video görüntüsü. Başka da birşey yok. Devre şemasında LCD var zaten. Devreyi display li yapmadım. LCD kullandım. İçinde de jpeg falan yok. Direkt isis dosyası. Sanırım isis kullanmayı bilmiyorsun. Programı kur. Simülasyonu açamazsan haber ver, yardımcı olayım.
 
pardon arkadaşım ya hata bende diğer çalışmayan devreye bakıyormuşum.Kafa gitti.Neyse senı yeterince meşkul ettim EMEĞİNE sağlık ALLAH razı olsun .
 
sonunda ulaştım devreye.4 tane buton var gelen tetiği hangisine ve röleyi hangi çıkışa:) arkadaşım biraz cahilim bu konuda saçını başını yoluyorsundur eminim ama irade et :))
 
Swiç tetik sanırım .led e röle.Peki 12 volt değilde gnd geliyorsa tetik tam tersini uygularsam pic e zarar verir mi
 
Kardeş, ben saç baş yolmam da, nasıl anlatacağım, nerden başlayacağım onu kestiremiyorum. Sanırım konuya çok yabancısın. O yüzden biraz daha yol katetmen gerekiyor sanırım. Daha anlaşılır olması açısından bir şema daha çizip tekrar göndereyim. Biraz bekle. Konuyu takip eden arkadaşlar varsa ve konuya müdahil olurlarsa sevinirim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,179
Mesajlar
923,975
Kullanıcılar
451,536
Son üye
Almeelktk

Yeni konular

Geri
Üst