elektrofizikci
Usta Üye
Merhaba arkadaşlar bu hafta halkımızın UFO diye tabir ettiği ınfrared ısıtıcıları inceliyoruz. 2 Farklı markayı inceliyoruz. Yorum ve önerilerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum.
Bugün Ne Sökelim? -6- INFRARED (ELEKTRİKLİ) ISITICILAR (infrared heaters) - YouTube
Bu videoyu hazırlarken çektiğim en büyük zorluk, infrared ısıtıcılara UFO dememeye çalışmak oldu. Dememek için çok zorlandım yine de 2 kere kaçırmışım.
Bildiğiniz gibi marka vermeden hazırlamak gerekiyor.
Ama sadece bize özgü müdür yoksa diğer ülkelerde de var mıdır bilmiyorum ama bazı ürünler markalarıyla tanımlanır, günlük hayata da yerleşiyor.
Mesela Traş Bıçağı demeyiz de traş bıçağı markası olan Jilet (Gıllette) deriz.
Çamaşır deterjanına deterjan değil de bir marka olan TURSİL denir,
Infrared ısıtıcı da da aslında marka olan UFO deriz. Kumtel de alacak olsak Sinbo da alacak olsak UFO deriz
Neyse çok uzattım. Sağlıcakla...
Bugün Ne Sökelim? -6- INFRARED (ELEKTRİKLİ) ISITICILAR (infrared heaters) - YouTube
Bu videoyu hazırlarken çektiğim en büyük zorluk, infrared ısıtıcılara UFO dememeye çalışmak oldu. Dememek için çok zorlandım yine de 2 kere kaçırmışım.
Bildiğiniz gibi marka vermeden hazırlamak gerekiyor.
Ama sadece bize özgü müdür yoksa diğer ülkelerde de var mıdır bilmiyorum ama bazı ürünler markalarıyla tanımlanır, günlük hayata da yerleşiyor.
Mesela Traş Bıçağı demeyiz de traş bıçağı markası olan Jilet (Gıllette) deriz.
Çamaşır deterjanına deterjan değil de bir marka olan TURSİL denir,
Infrared ısıtıcı da da aslında marka olan UFO deriz. Kumtel de alacak olsak Sinbo da alacak olsak UFO deriz
Neyse çok uzattım. Sağlıcakla...