Bulaşık Makinesi Deterjan Almama Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hunisiz deli çok iyi olur. Ben çok kararsız birisiyim. Zor alışveriş yaparım ki böyle pahalı bir makineyi satın alırken herşey daha da zor oluyor.

sizin aradığınız özellikler nedir? yani şöyle söyliyeyim ben büyük hazneli, mümkün olduğunca sessiz çalışan bir model arıyorum. sessiz olsun ki çalıştığım için gece geç saatte de çalıştırabileyim. bir de enerji tasarruflu, servisi garantisi sıkıntısız bir marka olsun tabi. biraz araştırdım mesela alt üst sepet ayrı yıkayan makineler çıkmış.
 
Garanti bakımından 10 yıl motor garantili bir makina çıkmış, sanırım sizin istediğiniz böyle birşey.
 

Ben hijyene çok önem veriyorum. Bardaklarımın içinde, tabaklarımın üstünde tek leke görnek istemiyorum. Sağlam olsun, kolay kolay bozulmasın ki baan servis masrafı çıkarmasın.. Alt üst sepet yıkama bana da çok amntıklı geldi..
 


araştırmalarım sonucu sessizlik, hijyen, yıkama programı seçeneklerinin çokluğu ve ayrı sepet yıkama özellikleri ile 3 marka buldum...fiyatları birbirine yakın genelde ama lg'nin d1420mf modeli biraz daha uygun duruyor bu sitede tabi özellik olarak artısı - eksisi olan var... bir inceleyin isterseniz.

Vestel Hera 7007 Bulaşık Makinesi
http://www.hizlial.com/beyaz-esya/bulasik-makineleri/bosch-sms69t48eu-supersilence-plus-6-programli-celik-bulasik-
makinesi_04.003.1686.0027.htm

en ucuz LG D1420MF Bulaşık Makinası fiyatı akakce.com'da
 
Vestel' i kesinlikle tavsiye etmem, ayrıca Bosch' un fiyatıda çok yüksek. LG D1420MF modeli ise biraz araştırdım 10 yıl motor garantisi varmış, bu yönden beğendim ama daha iyi araştırmak lazım.
 

Çok teşekkür ediyorum hunisiz deli. Linklerdeki makineleri inceledim. Bosch ile Lg'yi beğendim. Özellikleri birbirine çok yakın ama fiyatları pek öyle değil..
 
Vestel' i kesinlikle tavsiye etmem, ayrıca Bosch' un fiyatıda çok yüksek. LG D1420MF modeli ise biraz araştırdım 10 yıl motor garantisi varmış, bu yönden beğendim ama daha iyi araştırmak lazım.

Bosch markası hakkında çok iyi şeyler duymuşluğum vardır. Ayrıca biz de Bosch kullandık ve çok memnun kalmıştık. Ama cidden pahalı oluyorlar. Lg evet daha uygun. Bosch ile aynı özelliklere sahip..3 sepet oluşu, yarım yük seçeneği, 14 kişilik olması.. Hatta Lg'de uv sterilizasyonu da varmış. Maksimum hijyen yani..
 
Linki verilen LG Bosch ile aynı model değil ki. Pahalılığının sebebi bu yüzden. Bosch'ta LG'de olmayan bir çok ek donanım, özellik ve aksesuar var.

Aksine LG özelliklerine göre daha pahalı kalıyor. Bosch'taki muadili SMS58M88TR'dir.
 

evet dediğiniz gibi linkte verilen bosch ile aynı model değil.. sizin verdiğiniz sms58m88tr il lg arasındaki gözüme ilk çarpan bilgiler; bosch'un su tüketimi daha az.. lg'nin de gürültü seviyesi daha düşük...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…