haticeasln
Üye
Sanırım bu çoğu insan için böyleHunisiz deli çok iyi olur. Ben çok kararsız birisiyim. Zor alışveriş yaparım ki böyle pahalı bir makineyi satın alırken herşey daha da zor oluyor.
Sanırım bu çoğu insan için böyleHunisiz deli çok iyi olur. Ben çok kararsız birisiyim. Zor alışveriş yaparım ki böyle pahalı bir makineyi satın alırken herşey daha da zor oluyor.
Hunisiz deli çok iyi olur. Ben çok kararsız birisiyim. Zor alışveriş yaparım ki böyle pahalı bir makineyi satın alırken herşey daha da zor oluyor.
Garanti bakımından 10 yıl motor garantili bir makina çıkmış, sanırım sizin istediğiniz böyle birşey.sizin aradığınız özellikler nedir? yani şöyle söyliyeyim ben büyük hazneli, mümkün olduğunca sessiz çalışan bir model arıyorum. sessiz olsun ki çalıştığım için gece geç saatte de çalıştırabileyim. bir de enerji tasarruflu, servisi garantisi sıkıntısız bir marka olsun tabi. biraz araştırdım mesela alt üst sepet ayrı yıkayan makineler çıkmış.
sizin aradığınız özellikler nedir? yani şöyle söyliyeyim ben büyük hazneli, mümkün olduğunca sessiz çalışan bir model arıyorum. sessiz olsun ki çalıştığım için gece geç saatte de çalıştırabileyim. bir de enerji tasarruflu, servisi garantisi sıkıntısız bir marka olsun tabi. biraz araştırdım mesela alt üst sepet ayrı yıkayan makineler çıkmış.
Ben hijyene çok önem veriyorum. Bardaklarımın içinde, tabaklarımın üstünde tek leke görnek istemiyorum. Sağlam olsun, kolay kolay bozulmasın ki baan servis masrafı çıkarmasın.. Alt üst sepet yıkama bana da çok amntıklı geldi..
araştırmalarım sonucu sessizlik, hijyen, yıkama programı seçeneklerinin çokluğu ve ayrı sepet yıkama özellikleri ile 3 marka buldum...fiyatları birbirine yakın genelde ama lg'nin d1420mf modeli biraz daha uygun duruyor bu sitede tabi özellik olarak artısı - eksisi olan var... bir inceleyin isterseniz.
Vestel Hera 7007 Bulaşık Makinesi
http://www.hizlial.com/beyaz-esya/bulasik-makineleri/bosch-sms69t48eu-supersilence-plus-6-programli-celik-bulasik-
makinesi_04.003.1686.0027.htm
en ucuz LG D1420MF Bulaşık Makinası fiyatı akakce.com'da
Vestel' i kesinlikle tavsiye etmem, ayrıca Bosch' un fiyatıda çok yüksek. LG D1420MF modeli ise biraz araştırdım 10 yıl motor garantisi varmış, bu yönden beğendim ama daha iyi araştırmak lazım.
Linki verilen LG Bosch ile aynı model değil ki. Pahalılığının sebebi bu yüzden. Bosch'ta LG'de olmayan bir çok ek donanım, özellik ve aksesuar var.
Aksine LG özelliklerine göre daha pahalı kalıyor. Bosch'taki muadili SMS58M88TR'dir.