elfie
Üye
Ben elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum ve 23 yaşındayım, sizce C programlama öğrenmek için çok mu geç kaldım? Ne de olsa, insanlar artık 11 yaşında, 16 yaşında programlamaya başlıyorlar... Genç yaşta programlamaya başlayanlar veya yıllardır programcılıkla ilgilenenler varken, dahası bilgisayar müh. ve bilgisayar bölümü mezunları dururken, benim için C öğrenip bir de bu işten para kazanmak için hiç şansım yok mu? Ben acemi düzeyde Java biliyorum. Biliyorum, üniversitelerin çoğunda, C Programlama zorunlu, ancak bizim okulda Java Dersi zorunluydu ... C Programlama, son derece önemli ve yaygın olarak kullanıldığını biliyoruz. Elektrik-elektronik müh. 3.sınıftayım, sizce C Programlamayı mezun olduktan sonra mı öğrenmeliyim? Bir kursa giderek ya da kendi kendime öğrenerek...Veya bu dersi mezun olmadan önce, okuldan mı almalıyım? Açıkçası son senemde başarısız olma gibi bir risk de almak istemiyorum, sonuçta C Programlama dersini bizim okulda Bilgisayar Müh. zorunlu olarak alıyorlar ve programlamaya benden daha yatkın ve de alışkın oldukları bir gerçek. Siz ne düşünüyorsunuz?