hlyahkan Paylaşımcı üye Katılım 2 Nis 2012 Mesajlar 721 Puanları 131 4 Tem 2013 #11 ÖKSÜZÇOÇUK' Alıntı: Çok hoşuma gitti şu avatarındaki hayvanın kulakları ; çanak anten mübarek Genişletmek için tıkla ... Çok güzel hayvanlar. sıçrayışları çok güzel. türü impala belki belgeselini izlersiniz
ÖKSÜZÇOÇUK' Alıntı: Çok hoşuma gitti şu avatarındaki hayvanın kulakları ; çanak anten mübarek Genişletmek için tıkla ... Çok güzel hayvanlar. sıçrayışları çok güzel. türü impala belki belgeselini izlersiniz
İşçi Mühendis Profesyonel Üye Katılım 7 Nis 2008 Mesajlar 1,757 Puanları 956 4 Tem 2013 #12 hlyahkan' Alıntı: Çok güzel hayvanlar. sıçrayışları çok güzel. türü impala belki belgeselini izlersiniz Genişletmek için tıkla ... Zamanında age of empires de çok avlamıştım
hlyahkan' Alıntı: Çok güzel hayvanlar. sıçrayışları çok güzel. türü impala belki belgeselini izlersiniz Genişletmek için tıkla ... Zamanında age of empires de çok avlamıştım
DGN FRT Usta Üye Katılım 21 May 2012 Mesajlar 931 Puanları 156 Yaş 39 4 Tem 2013 #13 bu yapıştırıcıya bizim buralarda arap yapıştırıcısı diyorlar..sucular bu yapıştırıcıyı delinen depolarada kullanıyorlar..ben de su işiyle uğraştıgım için abimlerin deposunu yapıştırmıştık..kaya gibi mübarek..fiyatı da 3 lira gibi bişey..saygılar...
bu yapıştırıcıya bizim buralarda arap yapıştırıcısı diyorlar..sucular bu yapıştırıcıyı delinen depolarada kullanıyorlar..ben de su işiyle uğraştıgım için abimlerin deposunu yapıştırmıştık..kaya gibi mübarek..fiyatı da 3 lira gibi bişey..saygılar...
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 5 Tem 2013 #14 ÖKSÜZÇOÇUK' Alıntı: Zamanında age of empires de çok avlamıştım Genişletmek için tıkla ... Gece gece birilerinin avlanma iç güdüleri artmış Konu nereden nereye varmış
ÖKSÜZÇOÇUK' Alıntı: Zamanında age of empires de çok avlamıştım Genişletmek için tıkla ... Gece gece birilerinin avlanma iç güdüleri artmış Konu nereden nereye varmış
İşçi Mühendis Profesyonel Üye Katılım 7 Nis 2008 Mesajlar 1,757 Puanları 956 5 Tem 2013 #15 by lent' Alıntı: Gece gece birilerinin avlanma iç güdüleri artmış Konu nereden nereye varmış Genişletmek için tıkla ... Kaplan yokdu o oyunda ya merak etme
by lent' Alıntı: Gece gece birilerinin avlanma iç güdüleri artmış Konu nereden nereye varmış Genişletmek için tıkla ... Kaplan yokdu o oyunda ya merak etme
bLAckMamBa Profesyonel Üye Katılım 4 Nis 2009 Mesajlar 604 Puanları 266 5 Tem 2013 #16 Yapıştırıcı demişken loctite da iyidir az yararını görmedim
Konu Sah Kainat Üye Katılım 23 Eyl 2007 Mesajlar 215 Puanları 1 5 Tem 2013 #17 Teşekkûr ederim arkadaşlar,sağ olun.
DGN FRT Usta Üye Katılım 21 May 2012 Mesajlar 931 Puanları 156 Yaş 39 5 Tem 2013 #18 ÖKSÜZÇOÇUK' Alıntı: Kaplan yokdu o oyunda ya merak etme Genişletmek için tıkla ... kartal var mı?
İşçi Mühendis Profesyonel Üye Katılım 7 Nis 2008 Mesajlar 1,757 Puanları 956 5 Tem 2013 #19 DGN FRT' Alıntı: kartal var mı? Genişletmek için tıkla ... yok abi ya ama güzel oyundu ama oyuna başlayıp bitirmek kafadan 3 saat buluyordu ; hey gidi gençlik günleri
DGN FRT' Alıntı: kartal var mı? Genişletmek için tıkla ... yok abi ya ama güzel oyundu ama oyuna başlayıp bitirmek kafadan 3 saat buluyordu ; hey gidi gençlik günleri