bayro0 Katılımcı Üye Katılım 4 May 2007 Mesajlar 647 Puanları 56 11 Haz 2015 #21 Hepar_-_' Alıntı: Sen anlat biraz ustam da olmazsa bakarm Genişletmek için tıkla ... Buyur: https://www.google.com.tr/#q=bios+ayarları
Hepar_-_' Alıntı: Sen anlat biraz ustam da olmazsa bakarm Genişletmek için tıkla ... Buyur: https://www.google.com.tr/#q=bios+ayarları
bayro0 Katılımcı Üye Katılım 4 May 2007 Mesajlar 647 Puanları 56 11 Haz 2015 #22 Özellikle buradaki videoları izleyin, sizin ayarlarla aynı olan varsa şanslısınız demektir.
Konu Sah Hepar_-_ Üye Katılım 31 Ocak 2012 Mesajlar 630 Puanları 1 Yaş 30 11 Haz 2015 #23 bayro0' Alıntı: Özellikle buradaki videoları izleyin, sizin ayarlarla aynı olan varsa şanslısınız demektir. Genişletmek için tıkla ... Farkli. Ama girdigim yerde her cd/dvd driver okeylenmis durumda
bayro0' Alıntı: Özellikle buradaki videoları izleyin, sizin ayarlarla aynı olan varsa şanslısınız demektir. Genişletmek için tıkla ... Farkli. Ama girdigim yerde her cd/dvd driver okeylenmis durumda
bayro0 Katılımcı Üye Katılım 4 May 2007 Mesajlar 647 Puanları 56 11 Haz 2015 #24 Videoları incelemeye devam ediniz, işinize yarar bilgiyi bu şekilde de kolayca bulabilirsiniz. Sizin bilgisayarınızda (çok zayıf bir ihtimal olarak) DVD kablolarında/bağlantılarında çıkma/gevşeme durumu da olabilir. Bilgisayarı yeni aldım dediniz, daha önce hiç CD/DVD taktınız mı? Çalıştı mı?
Videoları incelemeye devam ediniz, işinize yarar bilgiyi bu şekilde de kolayca bulabilirsiniz. Sizin bilgisayarınızda (çok zayıf bir ihtimal olarak) DVD kablolarında/bağlantılarında çıkma/gevşeme durumu da olabilir. Bilgisayarı yeni aldım dediniz, daha önce hiç CD/DVD taktınız mı? Çalıştı mı?
Konu Sah Hepar_-_ Üye Katılım 31 Ocak 2012 Mesajlar 630 Puanları 1 Yaş 30 11 Haz 2015 #25 bayro0' Alıntı: Videoları incelemeye devam ediniz, işinize yarar bilgiyi bu şekilde de kolayca bulabilirsiniz. Sizin bilgisayarınızda (çok zayıf bir ihtimal olarak) DVD kablolarında/bağlantılarında çıkma/gevşeme durumu da olabilir. Bilgisayarı yeni aldım dediniz, daha önce hiç CD/DVD taktınız mı? Çalıştı mı? Genişletmek için tıkla ... Takmadm bakimdan yeni cikti sorunsuz diye. Bios degil de surucu falan eksikligi olabilir mi? Calistir bolumune bisey yazinca aciliyordu onu yazsam olmaz mi
bayro0' Alıntı: Videoları incelemeye devam ediniz, işinize yarar bilgiyi bu şekilde de kolayca bulabilirsiniz. Sizin bilgisayarınızda (çok zayıf bir ihtimal olarak) DVD kablolarında/bağlantılarında çıkma/gevşeme durumu da olabilir. Bilgisayarı yeni aldım dediniz, daha önce hiç CD/DVD taktınız mı? Çalıştı mı? Genişletmek için tıkla ... Takmadm bakimdan yeni cikti sorunsuz diye. Bios degil de surucu falan eksikligi olabilir mi? Calistir bolumune bisey yazinca aciliyordu onu yazsam olmaz mi
bayro0 Katılımcı Üye Katılım 4 May 2007 Mesajlar 647 Puanları 56 11 Haz 2015 #26 Hepar_-_' Alıntı: Takmadm bakimdan yeni cikti sorunsuz diye. Bios degil de surucu falan eksikligi olabilir mi? Calistir bolumune bisey yazinca aciliyordu onu yazsam olmaz mi Genişletmek için tıkla ... Bana sormayın, deneyin...
Hepar_-_' Alıntı: Takmadm bakimdan yeni cikti sorunsuz diye. Bios degil de surucu falan eksikligi olabilir mi? Calistir bolumune bisey yazinca aciliyordu onu yazsam olmaz mi Genişletmek için tıkla ... Bana sormayın, deneyin...
Konu Sah Hepar_-_ Üye Katılım 31 Ocak 2012 Mesajlar 630 Puanları 1 Yaş 30 11 Haz 2015 #27 bayro0' Alıntı: Bana sormayın, deneyin... Genişletmek için tıkla ... Ne yaziliyordu bilmiyorum ki
bayro0 Katılımcı Üye Katılım 4 May 2007 Mesajlar 647 Puanları 56 11 Haz 2015 #28 Hepar_-_' Alıntı: Ne yaziliyordu bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla ... dediğiniz yöntemi ben de bilmiyorum. Siz yukarıdaki resimlerdeki gibi DVD sürücüyü görebiliyor musunuz?
Hepar_-_' Alıntı: Ne yaziliyordu bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla ... dediğiniz yöntemi ben de bilmiyorum. Siz yukarıdaki resimlerdeki gibi DVD sürücüyü görebiliyor musunuz?
bayro0 Katılımcı Üye Katılım 4 May 2007 Mesajlar 647 Puanları 56 11 Haz 2015 #30 Üzgünüm, ben size daha fazla yardım edemem.