@KAZIMUGUR yorum yazıyorumda niye böyle bir cevap veriyorsun hayırdır ?
ÜSTAT BU ARKADAŞ BÖYLE. GELENE GEÇENE SATAŞMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARADIĞINI GÖRMEDİM. BİR KİŞİYE DE DÜZGÜN CEVAP YAZMAZ. SANKİ ALAYIMIZI KENDİSİ DOĞURMUŞ BÖYLE SAÇMA SAPAN LİSELİ ESPİRİLERİ YAPAR. AMA KONOUYU CEVAPLANDIRMAKTAN DA ACİZDİR TAKMA KAFANA
Kusura bakma abi
soruyu ben sorunca bilmemek direk bana geliyor
neyse. İyi aksamlar. Saygılar patron.
sen de bir daha böyle bir hata edersen nah yardım alırsın
ne ise ilk büyük harfler için kusura bakmayın caps lock açık kalmış. most wantedden buraya saldırınca böyle oluyor
asıl mesele şu.
ben bir şey yazınca herkes savunmaya geçiyor.
ama şimdi olaya bakalım.
adam sormuş ki abilerim ablalarım-forumda hanımlar da vardır muhakkak
- cd çekmecsini açamıyorum.
bana da özelden mesaj atmış adam gibi cevap gelmeyince. arkadaşım bios pili ile bios ayarı ile cd çekmecesini alakası ne? bana böyle deseler salak mısın derim
sorunun kaynağı.
1 cd açma kapama düğmesi yarı dijitaldir. yani pc den sadece aç komutu verebilirsiniz. bunun haricinde tek tıkla açar tek tıkla kapar. ha bazen çekmece sıkışır. olur. uzun süre kullanılmazsa olabilir. ya da içinde cd kalmıştır.
bu durumda çekmece kapağının altında ya da direkt kapaktaki ufak bir delikten iğne sokularak açılır. iğne yoksa ki bazı pc lerde oluyor. çekmeceyi zorlamayınız. sökülmesi gerekir. yoksa kırarsınız.
bak gördün mü 3 satırlık yazı.
şimdi bunu yazıp işi bitirememiş ve de 3 sayfa yok 6 sayfa yazmışşınız. ben size bilgisiz deyince gücünüze mi gidiyor da bana salakça resimlerle laf dokundurmaya çalışıyorsunuz?
artizliği gidin lise önünde yapın. burası forum. sataşma mekanı değil!