Cep telefonu ve Harici Cihazlarla Akıllı Bina Otomasyonları

Eymen bey yardım çok yakınınızda www.controlworld.com u ziyaret etmenizi öneririm saygılar sunarım:)
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Calismalarinizda kolayliklar dilerim :) beraber calisma gibi bir olanagimiz da olursa cok sevinirim
Benim tek isstedigim kendime birseyler katabilmek cunku suanda nefedeyse hicbirsey bilmiyorum
 
İnşallah Öğretme adına bildiğimiz şeyleri paylaşırız .İlginiz için teşekkür eder esenlikler dilerim.
 
buna benzer sistemı yaptım sistem elektrik kesıldığınde mesaj atıyor(elektrik kesıldı) 1 adet sensor gırışı var gırışte değişiklik olunca mesaj olarak(alarm uyarısı sistemı kontrol edın) dıye mesaj atıyor 1 adet AC motor çalıştırma vs çıkış var buraya bağlanan motor vs. çalıştırıyor saat kurulabılıyor uzaktan sistem çok katlı bınalarda asansör kabınıne koyulan buton aracılığıyla asansör kabınınde herhangı bır arızadan dolayı mahsur kalan kişiler yangın butonu gıbı butona basarak ılgılı kişilerın cep telefonuna mesaj ve arama yaparak haber verıyor ayrıca trafo alarmı olarak kullanılabılıyor cihazla çeşitlı uygulama yapmak ıstıyen arkadaşlara yardımcı olabılırım
 
slm arkadaşım .bitirme ödevi olarak akıllı bina otomasyonunu aldım.senin bahsettigin gibi garaj kapısı , pencereler, lambalar vs. işte. bn assmbly dilinde yazmayı blyorum bna c+ dilinde yardım cı olup bilgi paylaşımı yaparmsn. syglarla..
 

Forum istatistikleri

Konular
129,311
Mesajlar
925,215
Kullanıcılar
451,757
Son üye
Rudien

Yeni konular

Geri
Üst