by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 2 Nis 2017 #41 cctv16' Alıntı: Kontrol ettim ama genelde sorulan sorulara cevap vermişim, yine de dikkat ederiz. Genişletmek için tıkla ... Yönetime rica ettim toparlamışlardır.
cctv16' Alıntı: Kontrol ettim ama genelde sorulan sorulara cevap vermişim, yine de dikkat ederiz. Genişletmek için tıkla ... Yönetime rica ettim toparlamışlardır.
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 6,012 Puanları 3,507 Yaş 76 Konum İZMİR 7 Nis 2017 #42 Garaj havalandırma fanları ile ilgili çizim, motorlar alçak devırde el ile kumanda edılecek, devamlı ototmatık pozısyonda kalacaktır. Yangın sensörü algılama yaptıgında, yuksek devır kontaktöerleri cekecektir. Ekli dosyalar GARAJ FANLARI.pdf 70.7 KB · Görüntüleme: 56
Garaj havalandırma fanları ile ilgili çizim, motorlar alçak devırde el ile kumanda edılecek, devamlı ototmatık pozısyonda kalacaktır. Yangın sensörü algılama yaptıgında, yuksek devır kontaktöerleri cekecektir.