Aynı malzeme aynı diş ebatları. Ben Türkiye'de imalatını yapıyorumyurt dışından gelenin malzemesi ne? bunun ki ne?
Yurtdisindan gelenlerde ilaçlı geliyor açılma 1000 adette 30 tane kadar diyebilirim sayı çok az ama etkili kimyasal bulamadım en son sonlok 3270 yüksek mukavemet ilaç kullandım ama 100 adetten 15 i açılıyorAynı malzeme aynı diş ebatları. Ben Türkiye'de imalatını yapıyorum
Bazen 24 saat bazen 3 gün bazen 1 hafta bazen aylar sonraCivata sabitleyiciyi kullandıktan ne kadar süre sonra çalışmaya başlıyorsunuz? Malum bu sıvıların 72 saate varan tam mukavemete ulaşma süresi var.
Sicak vidalama teknigini kullanin ilaca gerek kalmaz hicbiride gevsemezBazen 24 saat bazen 3 gün bazen 1 hafta bazen aylar sonra
Sıcak vidalama derken parçayı ısıtıp mi montajını yapalım ? Daha önce alüminyum parçayı ısıtıp montajını yaptım ama farkeden birşey olmadıSicak vidalama teknigini kullanin ilaca gerek kalmaz hicbiride gevsemez
Yıllardır bu şekilde kullanılıyor. Artı sızdırmazlık da olması gerekiyor çünkü oring ile çalışıyor içine pim vs atma durumumuz yok artı imalat süresini çok fazla uzatır ve zaman alır [emoji848] bu işime yarayacak kimyasalı bulmam gerekiyor en son loctite Türkiye mühendisi ile gorusucem. Numarasını aldım en kötü ihtimal uygulamalı demo yapacağız ama bu kadar zor olmamalı vardır bunun alternatif çözümüAnladığım kadarı ile somunlu birleştirme çalışma şartları açısından pek uygun değil kast ettiğiniz yerde.Başka montaj tekniği denemek bir çözüm olabilir.
Resim mevcut zaten konunun altın parça resmi ekliMerak ettim.Resmini yüklemeniz mümkün mü parçanın ve yerinin? Ne menem bir şeymiş acaba?
Merak ettim.Resmini yüklemeniz mümkün mü parçanın ve yerinin? Ne menem bir şeymiş acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?