cnc panom

O kadar aramana gerek yoktu güzel kardeşim yukarıda ben türkçesini yüklemiştim. bi zahmet hangi numaraları kartın hangi uçlarına bağlicaz soyleyiverde biliyosan bağlıyalım bilmiyosan tezgahın önünü kapatma Bu samimiyetine istinaden espriydi hoşgörüne sığınırak sağlıcakla

Bu bağlantıları araya röle bağlayarak yapmakta fayda var kartı korumak için

Merhaba pf4m sürüvüde
1: enable
2: ileri
3: geri
4: 0v
11 : 24v
Paraneywrwlerden
P101 : giriş voltaj
p102 :giriş frekansı
P105: max frekans hz 300yap
P106 : 2 yap (start _stop sinyali için)
P108 : 2 yap( potansiyometre)
P109: kalkış rampası
P110: duruş rampası
A 114: 0 yap
Eger kart 0 volt çıkışlı ise sürücüde sink ve src sivicini sink yap

Aslında bir boy küçüğünü aramıştım ama aldığım yerde yoktu onun için bunu aldım şimdi dediğiniz bu bile yetersiz geldi sanırım ısı işini ihmal ettik sanırım ama iki tarafli fan koydum alt ondeki havayı icine çekiyor yukardaki dışarı veriyor. Sigortaların yeri planda yoktu aslında yeni pano yapacak arkadaşlara ilk önce çizim yapıp öyle başlamalarını tavsiye ederim nacizane. Sigortalar ısıdan etkilenip çalışmayı engeller diyemi düşundünüz.
Spindle sürücünün ayarlarını fırsat bulur bulmaz yapacağım arkadaşlarımızın tavsiyesi doğrultusunda.

Dediğiniz gibi bağlantıları yaptım mach3 ayarlari tam surucuden parametre ayarlari yapildi fakat olmadı gözden kaçırdığım birşey varmıdır acaba

Ekli dosyalar

• 20160104_163558.jpg
    368.3 KB · Görüntüleme: 45
  • 20160104_163607.jpg
    386 KB · Görüntüleme: 46
Sürücude A114 parametresi bulamadim acaba 414 mü olacaktı.

Kullanma kilavuzundaki deferlere bak her bir degerin ne ise yaradigi yazar o ise yarayani bulup aktif yani calisir vaziyete getirmen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…