arabanın içindeki bilyalı rulmanı çıkarın araba gövdesini delip kılavuz çekiyor sonra bir vida ile rulman bloğunu araba bloğuna itiyor göya boşluk alınmış oluyorTam olarak nasıl bir uygulama?
Bilyalı setuskur raya mı temas ediyor? Sürtünme çok artabilir.
boşluğu giderecek kadar sıkıldığında problem olmuyor. bilyeli değil normal setskur atılıyor.alüminyum yatağa kenardan atılan setskur içteki rulmanı sıktırıp boşluğu alıyor.Tam olarak nasıl bir uygulama?
Bilyalı setuskur raya mı temas ediyor? Sürtünme çok artabilir.
merhabalar konu ile alakası yok ama taşlama tezgahını bitirdim .
bu tezgah ile plastik kırma makinasının bıçaklarını bileyeceğimhaftada 120 tl getirisi var birde sigarayı bıraktım
artık yemeklerden lezzet alıyorum
konuya dönersem makina hoby amaçlı başlayacak idi lakin talep üzerine mezar taşlarına isim yazmak için granit işleyecek mukavemette ve ebatta olması gerekti
ölçüler 1400*120*35 olması gerekiyor
işçilikten kastım mesela kaynakla yapılmış gövdenin bohrwec ile kızak yerlerinin dahil silinmesi gibi profesyonel bir tezgah için yapılması gereken tüm işçilikten kaçılmaması.faruk hocam merhabalar işçilik derken anlamadım hangisi anlayamadım
bu granit işleyen amcalar nasıl makinaları var yahu hiç örnek göremedim doğrusu kaç kw lik spindle kullanırlar devirleri sabit midir ?
Civatalı olsa da farklı olmaz abi. civata ile birleştireğin yüzeyler gönyeli olmadıktan sonra yine bi işe yaramaz ki.5 miyapma faruk hoca 4 yap bu işi işçilik için sanırım rize de bohrwec yaptırılacak yer zordur kaynaktan ziyade civatalı çözümler daha uygun olur gibi bakalım kısmet parçaları cnc de hazırlatınca işçilik azalır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?