çoğunda boşluk vardı şöyle ki özellikle ray üzerinde kendi ekseninde döndürmeye çalıştığımda boşluğu hissedebiliyordum belki o zaman şahinin elindeki parti sıkıntılıydı lakin üzerinde çok durmadım, çünkü arkadaş değiştirmemize gerek yok bu kadar boşluk benim için sıkıntı olmaz demişti.biraz da paranın kıymetini bilmeyen birisi.öyle söyleyince ben de üzerinde durmamıştım.6000 tl bütçem olup 1mx1m tezgah yapacak olsam bütçemi biraz daha artırıp hiwin filan kullanırdım kafam da rahat olurdu.@guitar91
aldığınız shn20 lik arabaların hepsi mi boşlukluydu ? yok bir tanesi öyle denk geldiyse hem de hissedilebilir cinsten neden geri gönderip değiştirtmediniz ??
20 lik alt destekli veya desteksiz rulmanların ucuzları çin mallarıdır ve çok çok boşlukludur.
hatta elimle denedim sıkıntı yok boşluksuz diyenler daha sonra " yaaa bu işlediğim parça kalitesiz çıkıyor makine düzgün kesmiyor.. neden mm ler uyuşmadı" gibi soruları sordular.
imkanınız varsa bütün arabaları rayların üzerinde komparatör ile deneyin.
elle anlamanız imkansız.
zaten elle boşluk var diyorsanız onu direk çöpe atın..
rulmanları çıkartıp yatakların kenarlarını tek tek delip/kılavuz çekip setskur takarak boşluk sorununu çözdüm