Çok ciddi kalibrasyon hatası var görünürde. 22 mm 0.7 mm hata 22 cm de 7 mm demektir. Eğer kayış kasnak varsa sistemde onunda etkisi olur. Yani tam 160 değil sizin step per değeriniz.Tmm onu deneyeyim . Ama step ayarı normalde 5 hatveli mil de 800 pulse ayarında 800/5:160 olmuyor mu?
14 cm çapınca dişli yapınca çap 13.7 falan geliyor. Tam anlayamadım bi öyle bi böyle . Bugün akşama doğru settings ten bi kalibrasyon yapıp deneme kesimi yapıcam durumu burdan tekrardan bildiririmÇok ciddi kalibrasyon hatası var görünürde. 22 mm 0.7 mm hata 22 cm de 7 mm demektir. Eğer kayış kasnak varsa sistemde onunda etkisi olur. Yani tam 160 değil sizin step per değeriniz.
Cv mod ayarlarınız hangi değerde. Backlash kullanıyormusunuz?merhaba konunun altına yazıyorum kusura bakmayın
bizimde yapmıs oldugumuz cnc atmıs oldugumuz g code larda işlem yaparken duraksıyor anlık olarak neden olabilir
Config/general config/ bu sayfanın sağ altında. Netten biraz araştırın. Güzel videolar var.cv mod ayarları derken anlayamadımm biraz yabancıyım ilk cnc yapısımız
merhaba konunun altına yazıyorum kusura bakmayın
bizimde yapmıs oldugumuz cnc atmıs oldugumuz g code larda işlem yaparken duraksıyor anlık olarak neden olabilir