cnc router için motor seçimi

@cemaltozmaz en iyisi kardeş çünkü sırayla gitmek lazım ben daha önce çok basit birşey yapmıştım şimdi agır ağır biraz daha profesyonel bir makina yapmak istiyorum
 
Isınan elektronik cihazlar için 1-2 sistem var, üstelik yapımı da çok basit, denenebilir aslında.

men-in-a-swimming-pool-300x225.jpg
:) Kaç gündür soğutmadan bahsediyorsunuz benim de aklıma aşağıdaki resimdeki yöntem geldi PC de iş görüyorsa burda hayli hayli iş yapar (dalga geçtiğimi düşünmeyin diye yazmadım günlerdir). Yağ soğutmalı yeni icad değil. (sanırım görsel olarak en ilgi çekici bu nette işlem hızına etkisinin vidyoları da var.)
POuxq.jpg
 
kızartma yağına benziyor :)
 
Sordum ilk aldigim bilgi cin mali olmadigiymis italyan mali bir urunmus. Marangoz makinalarinda kullanilan bir urun oldugunu ilettiler. Fiyat bilgisi veren kisi isyerinde olmadigi icin bu bilgiyi alamadim. Ama su kesin italyan mali ise fiyat baya bi ucuktur tahminim...
 
siz farklı bir markadan bahsediyorsunuz o zaman . Benim aldığım ürünün aynısın sanmıştım. Genede ilginiz için teşekkür ederim.
 
Bende ayni isi goren bi alternatif olmasi adina dusundum. Kargoda malum bazen sikinti olmakta. Tedarik Turkiyeden yapilabilinirmi diye yazdim iyiki net bir sey yazmamisim..
 
Uygun fiyata daha iyisi varsa neden olmasın. Markayı ve fiyatı öğrendiğinizde yazarsanız sevinirim.
 
Fsm diye bi marka marangoz kenar banti kazimada kullaniliyor 400hz 1.2 kw gibi bi motor fiyat sordum haber verecekler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,849
Mesajlar
920,984
Kullanıcılar
450,953
Son üye
cdalci

Yeni konular

Geri
Üst