Ömer Elden
Üye
1- Limit/home switch ya elektriği keserek çalışır yada senin anlattığın gibi elektriği keserek çalışır.
2- Limit switch koyuyorsan soft limite gerek var mı ki ? Tedbiren olsun dersen yapması basit. Port&Pins sekmesinde homing sayfasına gireceksin. Orada 3 eksen için maksimum minimum değerleri gireceğin yerler var. Oralara değerler gireceksin. Benim bildiğim kadarıyla tam eş değerler yazmalısın. Yani X ekseni maksimum 500mm çalışıyor diyelim. -250 +250 gibi. Sonra ana ekranda soft limite bakacaksın aktif olacak.
3- Auto tool zero zaten bahsettiğin gibi sıfırlama parçasının kalınlığını hesaba dahil ederek sıfırlıyor. Şuan istanbuldayım o yüzden macroyu ekleyemem ama akşama dönünce eklerim inşallah.
Sent from my GT-N7100 using KontrolKalemi Forumu mobile app
Normalde bir limit switchin 2 kablosunun hangi yerlere bağlandığını anlatıyordur kartın kurulum pdf inde falan. Aynı şekilde yaptığınızda olmalı
Öyle düşünmeyin. Herkes zamanı yettiğince yazıyor çiziyor foruma. Pazar günü oruç kafayla millet demleniyordur şimdikimse cevap vermez uzun zaman diye düşünmüştüm
hocam bu mübarek gün seni bana ALLAH gönderdi çok teşekkür ederim o zaman power suply var omron ray tipi kartı ve driverları onunla besliyorum 24 v 10 amper direk powerdan 24 volt çıkışına bağlauyayım diğr kabloyuÖyle düşünmeyin. Herkes zamanı yettiğince yazıyor çiziyor foruma. Pazar günü oruç kafayla millet demleniyordur şimdi
Kontrol kartına ait bir pdf falan yok mu ? 5v çıkışlarından herhangi birisi olur. 5v olmak zorunda da değil kart 12V ile çalışıyorsa ?
ezberden hemen 24 v verme yahu bi sakin ol dediğimi duymuyorsun kihocam bu mübarek gün seni bana ALLAH gönderdi çok teşekkür ederim o zaman power suolyy var pmron kartı onunla besliyorum 24 v 10 amper direk powerdan 24 volt çıkışına bağlauyayım diğr kabloyu :9forumda daha yeniyim oyüzen yaptığım bir toyluk varsa affınıza sığınıyorum gerçekten çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?