emred Üye Katılım 15 Ocak 2011 Mesajlar 9 Puanları 1 Yaş 38 25 May 2018 #1 Merhabalar; Makine çalışırken veya manuel olarak kullandığımızda farklı noktalarda ve faklı zamanlarda emergy stop hatası veriyor. Bunun nedeni ne olabilir ?
Merhabalar; Makine çalışırken veya manuel olarak kullandığımızda farklı noktalarda ve faklı zamanlarda emergy stop hatası veriyor. Bunun nedeni ne olabilir ?
yusufkaynar Katılımcı Üye Katılım 11 Şub 2011 Mesajlar 423 Puanları 56 25 May 2018 #2 Merhaba Acil stop bağlıysa bağlantıda hata vardır. Kabloda kopukluk veya butonda arıza vardır.
KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 26 May 2018 #3 koruyucu toprak hattı çek makineye. Benim makinede tornadan etkileniyordu. Tornaya elektriği verince mach3 acil stop hatası veriyordu. Koyurucu toprak çektim panoya düzeldi.
koruyucu toprak hattı çek makineye. Benim makinede tornadan etkileniyordu. Tornaya elektriği verince mach3 acil stop hatası veriyordu. Koyurucu toprak çektim panoya düzeldi.
ROUTER-CNC Paylaşımcı üye Katılım 2 Eyl 2012 Mesajlar 243 Puanları 149 Yaş 39 31 May 2018 #4 Acil stop ve kart arasındaki mesafe uzun ise yapar.bunu test etmek için kartın yakınına acil stopu bağlayıp izleyin.
Acil stop ve kart arasındaki mesafe uzun ise yapar.bunu test etmek için kartın yakınına acil stopu bağlayıp izleyin.