Bu arada forum ve internet sitesi için oldukça uğraştım, konulara göre tek tek kategorize ettim başlıkları, amatör CNC yapımı üzerine Türkiyedeki ilk ve tek forum şu an itibariyle.
Zaman geçtikçe ve sizler sayesinde başlıkların içleri doldukça büyük bir kaynak olacak biz amatör cnc tutkunları için.
Katılımlarınızı bekliyorum
Ana başlıklar şu şekilde:
Forum Kullanımı
Önemli Uyarılar
Forum Hakkında Kullanıcı Görüşleri
CNC Routerlar
Ticari CNC Routerlar
Kendin Yap (DIY) CNC Routerlar
Spindle ve Freze Makineleri
Freze Bıçakları ve Kullanımı
CNC Plazma ve Waterjet Kesiciler
Lazer Kesici Sistemler ve Yazı işleme
CAM ve CAD Yazılımları
CAM ve CAD Kullanımı
CAM Yazılımları
CAD Yazılımları
Sanatsal Tasarım
Gravür ve Rölyef
Takı Tasarım
Vector ART 3D
CNC Kontrol Yazılımları
Genel Sohbet
G-Code Programlama
Mach 1-2-3
Fanuc
CNC Router Yardımcı Sistemleri
Otomatik Takım Değiştirme (tool change) Sistemleri
Bu arada forum ve internet sitesi için oldukça uğraştım, konulara göre tek tek kategorize ettim başlıkları, amatör CNC yapımı üzerine Türkiyedeki ilk ve tek forum şu an itibariyle. Zaman geçtikçe ve sizler sayesinde başlıkların içleri doldukça büyük bir kaynak olacak biz amatör cnc tutkunları için.
Katılımlarınızı bekliyorum
Maaş bordrosu fotokopisi (son aya ait ) veya şirket yetkililerince kaşelenmiş / imzalanmış aylık gelir yazısı,
Maaş yazısını imzalayan şirket yetkililerinin imza sirküleri fotokopisi,
Noter tasdikli imza beyannamesi
- Yerleşim yeri belgesi (ikametgah), veya
- İlgili adına son 3 ay içinde düzenlenmiş Elektrik, su, doğalgaz, telefon faturalarından biri, veya
- Herhangi bir kamu kurumu tarafından verilen belge
Serbest Çalışan Olmanız Halinde
Nüfus cüzdanı fotokopisi,
Vergi Levhası fotokopisi,
Noter tasdikli imza beyannamesi,
Gelir belgesi ( Serbest İşletme Hesap Özeti Fotokopisi ).
- Yerleşim yeri belgesi (ikametgah), veya - İlgili adına son 3 ay içinde düzenlenmiş elektrik, su, doğalgaz, telefon faturalarından biri, veya
Emekli Olmanız Halinde
Emekli maaşının yattığı banka hesap cüzdanı fotokopisi.
- Yerleşim yeri belgesi (ikametgah), veya - İlgili adına son 3 ay içinde düzenlenmiş elektrik, su, doğalgaz, telefon faturalarından biri, veya
Tüzel Firma Sahibi Olmanız Halinde
Ortaklara ait nüfus cüzdanı fotokopileri,
Vergi levhası fotokopisi,
Sicil Gazetesi fotokopisi (Şirketin kuruluşunu, ortaklık yapısını ve değişiklik varsa son durumunu gösteren),
Güncel noter tasdikli imza sirküleri,
Vergi dairesince (veya yeminli mali muşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir) onaylanmış son yıla ait bilanço ve gelir tablosu fotokopisi (Ancak, filo kredisi başvurularında, son üç yıla ait bilanço ve gelir tablosu gerekmektedir),
Maaş bordrosu fotokopisi (son aya ait ) veya şirket yetkililerince kaşelenmiş / imzalanmış aylık gelir yazısı,
Maaş yazısını imzalayan şirket yetkililerinin imza sirküleri fotokopisi,
Noter tasdikli imza beyannamesi
- Yerleşim yeri belgesi (ikametgah), veya
- İlgili adına son 3 ay içinde düzenlenmiş Elektrik, su, doğalgaz, telefon faturalarından biri, veya
Serbest Çalışan Olmanız Halinde
Vergi Levhası fotokopisi,
Gelir belgesi ( Serbest İşletme Hesap Özeti Fotokopisi ).
Emekli Olmanız Halinde
Emekli maaşının yattığı banka hesap cüzdanı fotokopisi.
Tüzel Firma Sahibi Olmanız Halinde
Ortaklara ait nüfus cüzdanı fotokopileri,
Vergi levhası fotokopisi,
Sicil Gazetesi fotokopisi (Şirketin kuruluşunu, ortaklık yapısını ve değişiklik varsa son durumunu gösteren),
Güncel noter tasdikli imza sirküleri,
Vergi dairesince (veya yeminli mali muşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir) onaylanmış son yıla ait bilanço ve gelir tablosu fotokopisi (Ancak, filo kredisi başvurularında, son üç yıla ait bilanço ve gelir tablosu gerekmektedir),
Şaka bi yana şu an için çok yeni olduğundan moderatör ihtiyacı yok ama ilerleyen tarihlerde forum genişledikçe ihtiyaç olacaktır diye tahmin ediyorum. ilgilenenler yardımcı olmak isteyenler özel mesaj yoluyla bana ulaşırlarsa moderatör olarak atamaktan memnun olurum.