askinaslan
Katılımcı Üye
Teşekkürler Suat. Şimdi bir tane qctp ile başlayacağım işe.Eline sağlık güzel olmuş.
Teşekkürler. Ankarada değilim. Sakaryada ikamet ediyorum.
Teşekkürler Suat. Şimdi bir tane qctp ile başlayacağım işe.Eline sağlık güzel olmuş.
Teşekkürler. Ankarada değilim. Sakaryada ikamet ediyorum.
O kesin kabin soğutma ışıklandırma sırası ile.Güzel... Madem cnc torna olacak bir de kabin yaparsın buna..
Talaşı yüklü kaldırmaz isek sanırım, zannederim, galiba , herhalde olurdiyorum ki bnm routerda spindle ın takılı olduğu yere torna kalemi taksam 4. eksenide spindle olarak kullansam tornada yapılan işleri yapabilirmiyim ? köprü bu işe dayanırmı? şaseyi zorlarmı acaba ?
Faruk hem m3 m4 m5 komutu çalışıyor. Hemde pozisyonlama yapıyor. Düşündüğümüz gibi öyle makro falan gerekmiyor.Ayndaki servonun kontrolü nasıl oluyor ?
Eneee macro suz oluyomuış ya hacı ağbüüeeFaruk hem m3 m4 m5 komutu çalışıyor. Hemde pozisyonlama yapıyor. Düşündüğümüz gibi öyle makro falan gerekmiyor.
servo sürücüde dual mod var 2 adetBen çok detayını bilmediğim için fikir versin diye şahinrulmandaki olayı söylemiştim. Daha kolayı varsa ne ala
Aynen bende sonradan ayıktımservo sürücüde dual mod var 2 adet
1. Hız ve Pozisyon
2. Hız ve Tork
Bu geçişleri bir pinin aktif yada pasif olmasıyla sağlanıyordur büyük bir ihtimalle