cnc ve rölyef ile ilgili küçük bir soru :)

gogtug

Üye
Katılım
30 Eki 2013
Mesajlar
41
Puanları
1
Merhaba ,
Rölyef yada buna benzer yanılmıyorsam "halftone" diye geçen ahşap desen işleme tarzı şeyleri yapıp satılabilirliği nedir acaba ? yani kısacası bu işten para kazanabilir miyim ? çok büyük bişey kazanmak değil öğrenciyim sonuçta :) bu arada bir cnc makinam yok ,hep istedim para biriktirincede ne olduysa 3d yazıcı yapmak istedim (daha ucuz olduğundan galiba...:) sonuç olarak 3d yazıcım var ama cnc makinası yok onun için bu soruyu soruyorum yapabilirsem sizce para kazanılabilir mi ? giden gelenden fazla mı olur ?
 
Madem öğrencisin ve 3d yazıcın var, bu yazıcılara çizimler hazırlayarak prototip hazırlayıp para kazanabilirsin.
 
Madem öğrencisin ve 3d yazıcın var, bu yazıcılara çizimler hazırlayarak prototip hazırlayıp para kazanabilirsin.

evet zaten prusa i3 gibi setleri basıyorum fakat bu işi profesyonel yapan firmalar var pahalı ama adamların işi bu olduğu için 20micron kalitede basıyorlar ben en fazla 150 micron basıyorum çünkü 20 micron çok fazla zaman ve çok fazla filament neyse yani cnc olayını bilmediğim için daha önce tecrübem olmadığı için sordum sadece böyle birşey olabilirmi diye ???
 
Olabilir.Bende hoby olarak yapmak istiyorum ama ek gelir kazanmakta fena olmaz.Halftoner kullanrak yapmak için çok güçlü bir cnc ve spindle gerekmiyor.Rijit düzgün bir makine ile bu iş yapılabilir.Benim malzemelerim hazır yapmaya başlayacağım yakında.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,844
Mesajlar
920,945
Kullanıcılar
450,947
Son üye
sitroen91

Yeni konular

Geri
Üst