binox2008
Üye
BU arada GPeker Sen Gravis_Pro Sun Değilmi?
vidalı mil kullanırsan seçimlerin konusunda önerilerde buluna bilirim. Kramayer tecrübem yok.
Bilgin34 Teşekkür ederim Sana, Gpeker Sevgli Dostum Az cok makinalardan anlayan biriyim. Daha önce çeşitli makinalar yaptık ilk defa cnc denem olacak bu soruları soruyorum cünkü cevaplarını bilmiyorum Sen Belliki Ticaretini Yapıyosun bu işin. Sen Yardımcı olmaba bilirsin tesekkür ederim sanada Ben bu işin ticaretini yapmaya düşünen biri değilim. Kendi işim görülmesi acısından yapacağım tabiki
Bende Su anda mazak turbo x48 lazer ve cnc Muratec 2548 punch ve muratec 2048 punc mevcut
maksat bilgi öğrenmek ve paylaşmaktır. otomasyon panoları ihtiyacın olursa ben yardımcı olurum...
asıl işimiz pano ve makina kaportası bizim önceki dönemlerde palanmaz da et işleme makinaları yapardık.
standart bir reklamcı makinesi için iyi bir seçim olur. Üst düzey bir makine niyetindeysen değil tabi ki.
Vidalı Mil Kullanırsam Yandan Tek bir mil ortadan değilde Yandan Kullanırsam Ne önerirsin Motor ve Mil olarak 32x32 Mistandart bir reklamcı makinesi için iyi bir seçim olur. Üst düzey bir makine niyetindeysen değil tabi ki.