CO-TRUST S7 200 PLC şifre kırma için yardım lazım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Begi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Begi

Üye
Merhaba elimde likky RW-L600A marka model bga makinesinin plc si var (siemens çakması s7 200 cpu226h) bga makinesi sorunlu çalışıyor biraz inceledim sorunun plc de olduğunu düşünüyorum neyse konuya geliyim. Bu plc nin aynısından bi tane aldım ama içine program yazmayı bilmiyorum eski plc ye bağlanıp içindeki programı indirip yeni plc ye atmayı düşünüyordum. eski plc ye bağlandım ama şifre koymuşlar forumdaki farklı konulardaki programları ve yöntemleri denedim fakat şifreyi bi türlü kıramadım bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi?

Merhabalar, Likky L600 istasyonum var. HMI içeriğindeki proje silindi. Bu projenin Back-Up o acaba sizlerde var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar, Likky L600 istasyonum var. HMI içeriğindeki proje silindi. Bu projenin Back-Up o acaba sizlerde var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
biraz(cık) geç görmüşüm kral ksuura bakma evet elimde ekranın backubu var atabilkirim

Merhabalar , cihazı çözdüm likky l600a nın Back-Up dosyasını yükledim, otomatik koyma fonksiyonu çalışmıyordu, şimdi oda çalışıyor.Yinede gönderebilirseniz sevinirim.
Cevabınız için teşekkür ederim.

Merhabalar , cihazı çözdüm likky l600a nın Back-Up dosyasını yükledim, otomatik koyma fonksiyonu çalışmıyordu, şimdi oda çalışıyor.Yinede gönderebilirseniz sevinirim.
Cevabınız için teşekkür ederim.
hacı sana backup çıakrcam diye makinenin backubunu uçurdum ya sana zahmet sendekini atarmısın bana

hallettim reis sağolasın hatta yazılımına güzel bir revizyon yaptımcihazı türkçeye çevirdim ik itane gizli özelliğini açtım temasını değiştirdim güzel oldu istersen kullan baya iyi oldu

bu dosyayı rardan çıkar fat32 usb flasha at sadece mcgsbin klasörü olacak, mcgsbin kalsörü içinde yine mcgsbin klasörü olursa olmaz ona dikkat et

cihazı ilk açtığında bi yüklenme işareti geliyor ya orda ekranın herhangi bi yerine ard arda bas bi menü açılcak ordan file operationsa bas ordaki hiçbirşeyi işaretlemeden import projecte bas usb içindeki mcgsbin i seç ama dikkat et alt klasörlerinde direkt oalrak dosyalar olcak yani mcgsbin klasörünün içinde bi mcgsbin klasörrü daha olursa kabul etmiyor neyse flashlamayı yapınca çık ordan start projecte bas

Ekli dosyalar

Eline sağlık üstad, bu projenin mcgs dosyasını nereden temin ettin, tekrardan derlemişsin , derlenen dosya varmı içerisinde, birde ısı profilin varmı, USB üzerinden bu profiller yüklenebiliyor mu?

reis yapay zekada ndestek alarak proje dosyasını yamaladım kendim test ettim sağlam çalışıyor ama otomatik ısı profili özelliği riskli ona kalibrasyon yapılması gerekiyor onu kullanmadan önce ordaki ön ayarı güncellersin

mcgs dosyasını sana analttığım menüden import ederek temin ettim ve üstüne yama yaptım videoda gösterdiğim gibi kendi makinem üzerinde test ettim ve başarılı şekilde çalıştırdım tek sorun gizli özellik olaan auto profile calculate özelliğinin bu makinede düzgün çalışmaması , muhtemelen bunun bir üst versiyonu olan makineye uyarlanmış yada beta aşamasında olan bir özellik çünkü tc yi lehim topuna sabitlememe rağmen kurşunsuz modda kartı kızarttı o yüzden o özelliği iyice profesyonelleşmeden kullanma diğer kalan tüm özellikler kusursuz çalışıyor kalibrasyon verilerini ellemkededim sadece çeviri tve tema knusunda yama yaptım şuan biraz sarhoşum oyüzden tam anlatamamış oalbilirim aklına kalan detay veya soru varsa instagram @begitech.1 ulaşabilirsin

ısı9 profillerim recipes dosyasında duruyor eskiden notebook tamirinde kullanıyordum şuan araç ecuları üzrinde çalışıyorum iki sektöründe ısı pofilleri mevcut ama bence ısı profillerini yüklemeden önce tüm tiklerş işaretlerek orjinal projenişn backubunu al

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri