Arkadaşlar, kendi bilgisayarımda hali hazırda MySQL 5.5 yüklü idi ve aktif bir şekilde kullanıyorum. Cofaso 6.2 yüklenirken, içinde gelen mysql'i de yüklüyor. Kurulum sonrasında dolayısıyla hali hazırdaki sunucumu çökertiyor. Ben kurulum ile geleni değil benim kurduğum Mysql'i görmesini istiyorum. Diğer PC'ye kurulum yaptıktan sonra MySQL data klasörünü kendi pc'me kopyaladım. Kullanmakta olduğum sunucumun kullanıcı adı ve şifresi ile Coafoyu hata mesajı vermeden çalıştırabildim ancak, ne bir proje yaratabildim, ne de başka birşey yapabildim. Sorularım şu şekilde olacak:
1. Cofaso'nun kurulumu sırasında içinde gelen mysql kurulmasın. Benim kullanmakta olduğum Mysql sunucusunu görsün. Bunu nasıl yapabilirim?
2. İş bilgisayarımda kurulu olan Cofaso'nun backup'ını MySQL GUI Tools ile yedekleyip kendi PC'me Restore yaptığımda hata mesajı ile karşılaşıyorum. Hata kodunu tam hatırlamıyorum ama DEFAULT değerlerin ayarlanması ile ilgili bir uyarı veriyordu. İş bilgisayarımdan yedekleme yaparken ve kendi PC'mde yedeği içe aktarırken hangi formatları/ayarları kullanmam gerekiyor (Çalışan sunucu varsayılanı innoDB)
3. Yazdırma ikonuna tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor.
4. PDF ve JPEG çıktısı alırken siyah-beyaz çıktıyı nasıl alabilirim?