Bu hata virüs koruma programıyla ilgili olarak gelir genelde, önce geçici olarak virüs korumayı kapatıp, cofaso 7.0 ı tekrar çalıştırın lütfen, eğer çalışırsa 3306 portunun virüs korumadaki engellemesini kaldırın ardından çalışmanıza devam edebilirsiniz.cofaso 7,0 yukledım kurdum ama bır turlu acılmıyor hata verıyo:cant connect to MYSQL DB ? dıye bır yazı cıkıyo??
Lisans satış ve kiralama fiyatlarıyla ilgili olarak siteye mesaj bırakınız veya şirket telefonlarından bize ulaşın lütfen, satış bölümünden arkadaşlarımız sizlere yardımcı olacaklar.Lisans fiyatları nedir sitenizde göremedim.
Windows10 ve windows 7 işletim sistemlerinin her ikisinede yüklemesini yaptım fakat her ikisindede açtığımda aynı hatayı veriyor uyarıya tamam dediğimde java ile ilgili hataların olduğu liste şeklindeki hatayı veriyor . Laptopta java uygulaması yüklü ve javanın kendi sitesinden doğrulamasınıda yaptım sorun yok. Bu problermi Nasıl düzeltebilirim.Lisans satış ve kiralama fiyatlarıyla ilgili olarak siteye mesaj bırakınız veya şirket telefonlarından bize ulaşın lütfen, satış bölümünden arkadaşlarımız sizlere yardımcı olacaklar.
İyi çalışmalar,
cofasoDestek
32 bit veya 64 bit seçimiyle ilgili bir hata, uygun olduğunuz bir zamanda bizi arayın lütfen şirket telefonundan ya da bize mesaj bırakın biz sizi arayalım, uzaktan bağlantıyla çözeceğiz.Windows10 ve windows 7 işletim sistemlerinin her ikisinede yüklemesini yaptım fakat her ikisindede açtığımda aynı hatayı veriyor uyarıya tamam dediğimde java ile ilgili hataların olduğu liste şeklindeki hatayı veriyor . Laptopta java uygulaması yüklü ve javanın kendi sitesinden doğrulamasınıda yaptım sorun yok. Bu problermi Nasıl düzeltebilirim.
Birçok özellik geliştirdik, özellikle de tam otomatik pano yerleşimi piyasada hiçbir üründe bulunmayan bir özellik, kullanıcının işini aşırı derecede kolaylaştıracak, sizin de öyle.Yine java programı mı? Yine olmamış yine olmamış. 6.2 sürümünün üzerine bir kılıf giydirip sunmuşsunuz. Kusura bakmayın ama bu kadar beklettikten sonra güzel bir program bekliyor. Demosunu dahi kullanacağımı zannetmiyorum.
Windows10 ve windows 7 işletim sistemlerinin her ikisinede yüklemesini yaptım fakat her ikisindede açtığımda aynı hatayı veriyor uyarıya tamam dediğimde java ile ilgili hataların olduğu liste şeklindeki hatayı veriyor . Laptopta java uygulaması yüklü ve javanın kendi sitesinden doğrulamasınıda yaptım sorun yok. Bu problermi Nasıl düzeltebilirim.
bende de aynı hatayı veriyor..Sıkıntı nedir?? bilgi verirmisiniz