Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben cofaso kullanacağım fakat bu ücretsiz olduğu için bunu güncelleme yaptığım zaman herhangi bir sorun çıkarır mı yazlım şirketiyle bu konuda bilgi alabilirmiyim
Herhangi bir sorun olmaz, daha henüz yeni versiyon çıkmadı ama setup ları değiştirebiliyoruz Mert Bilgi İşlem ltd. - Geleceğin Yazılımları: Tesisat, cofaso , CRM adresindeki setupları yeniden üstüne kurarsanız herhangi bir sorun olmaz. Bir problem halinde 0212 676 52 48 i arayarak teknik destek isteyiniz.
merhaba,
emin olamadığım birşey var. anladığım kadarıyla ücretsiz verdiğiniz bu program profesyonel kullanım haklarına sahip. normalde bu ücretli bir programdı.
bu freeware versiyonun diğerinden farkı ne?
kısıtlı olan özellikler hangileri?
şimdi bununla bir kaç çizim yaparsam ileride lisanslı yazılım alma zorunluğum doğacak mı?
arkadaşlar ben cofaso proğramını kurdum lakin açılma esnasında ''can't conncet to mySQL DB'' hata veriyor neden olabilir çözümü nedir şimdiden yardımınız için teşekür ederim
arkadaşlar ben cofaso proğramını kurdum lakin açılma esnasında ''can't conncet to mySQL DB'' hata veriyor neden olabilir çözümü nedir şimdiden yardımınız için teşekür ederim